SILA

Sarah Aviaja Hammeken
SILA

Efter den tid vi lige har gennemgået, er det så ikke indlysende, at vi alle har noget, som vi kæmper med? At vi alle kender til følelsen af ensomhed, og at det er sværest at bede om hjælp, når vi har allermest brug for det? At vi til tider tvivler på, om vi er ønskede og derfor ikke altid ser de døre, der åbner sig for os?   

Uanset hvad er tiden inde til at holde op med at tænke på, hvad der gør ondt, men i stedet turde føle det. Sammen.   

Så tag med på en opdagelsesrejse, der udspiller sig på havets bund, og undersøg sammen med danserne, hvad der sker, når knuder og forviklinger forhindrer handlingsmønstret i at blive brudt. 

Forestillingen er inspireret af den grønlandske myte om Sassuma Arnaa (Havets Moder), der minder os om, at vi aldrig selv er i fuld kontrol. At vi mennesker ikke er skabt til at håndtere vores problemer alene. Vi skal føle, samles, dele og danse. Vi skal mærke, hvordan det føles, når vi ikke er alene. 

Kunstner

Sarah Aviaja Hammeken

Titel

SILA

Type

Forestilling

Dato

  • 27.1.2023, 10:00
  • 28.1.2023, 17:00
  • 29.1.2023, 17:00

Varighed

1 time

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Koreograf: Sarah Aviaja Hammeken. Dansere: Amanda Rubio Sanchez, Marta Greco & Sarah Aviaja Hammeken. Komponist: Gerth Lyberth. Lysdesigner: Brian Cord’homme. Fotograf/videograf: Ena Kurtagic Granulo. Funding og samarbejdspartnere/co-production: Dansehallerne, Nunatta Isiginnaartitsisarfia (The National Theatre of Greenland), Statens Kunstfond, Den A.P. Møllerske Støttefond, Nordisk Ministerråd, NAPA, NunaFonden, Augustinus Fonden, William Hansen Fonden, William Demant Fonden, C.IN.E (Centre d'Investigació Escènica).

Presse

Sila trailer
NunaFonden
Nordisk Ministerråd