FAQ

Handelsbetingelser

Her kan du læse vores handelsbetingelser når du køber billetter via www.dansehallerne.dk

Vores billetudbyder er Billetten A/S (Bredgade 32, 6000 Kolding. Telefon: 70202096. E-mail: info@billetten.dk).

Du skal være fyldt 18 år for at handle på dansehallerne.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Priser

Alle priser er opgivet inklusive moms.

Billet- og ordregebyr

Der opkræves et billetgebyr på DKK 10,00 pr. billet.

Der opkræves et ordregebyr på DKK 5,00 kr. pr. ordre, som dækker over omkostninger til ekspedition og ordrehåndtering, samt en obligatorisk SMS med ordreinformation.

Betalingskortgebyr

Der vil i forbindelse med betaling med firmakort og kort udstedt udenfor EU blive pålagt et betalingskortgebyr til Nets. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet. I listen herunder kan du se de gældende takster. BEMÆRK: Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms.

Korttype og pris:

  • Dankort, VISA/Dankort 0 – 50,00 kr. 0,88 DKK
  • Dankort, VISA/Dankort 50,01 – 100,00 kr. 1,38 DKK
  • Dankort, VISA/Dankort over 100,00 1,74 DKK
  • MasterCard udstedt i Danmark 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)
  • MasterCard udstedt i udlandet 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
  • VISA 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
  • VISA Electron udstedt i Danmark 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

Købssummen trækkes først fra din konto den dag vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS / Euroline, og Billetten A/S gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem Billetten A/S og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut, for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Forsendelse

Du kan både printe dine billetter selv, afhente dem på billetkontoret, eller få dem tilsendt.

Ved forsendelse anvender vi PostNord. Der pålægges et forsendelsesgebyr på DKK. 35,00 pr. ekspedition ved køb af 1-19 billetter og DKK 70,00 ved køb af 20 eller flere billetter.

Billettens sikkerhedsprocedure sikrer, at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes. Det er derfor ikke nødvendigt at sende brevet anbefalet. Du behøver altså ikke være hjemme, når billetterne kommer med posten. Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 10 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 10 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Fortrydelsesret

Køb af billetter og gavekort er ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til lov om forbrugeraftaler § 18, stk. 2, nr. 13.

Gavekort

Gavemodtager kan benytte gavekortet som betaling, når vedkommende vil købe billetter eller et årskort via dansehallerne.dk.

Gavekort kan købes online året rundt og anvendes til alle Dansehallernes forestillinger, såfremt billetsalget kører via Dansehallernes hjemmeside.

Gavekort refunderes ikke og kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekort er gyldigt i 3 år fra købsdatoen.

Årskort

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber et årskort. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til info@dansehallerne.dk

Tilbagebetaling sker uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Til hver forestilling allokeres en række billetter særligt til årskortindehavere. Der vil altid være mulighed at sikre sig en billet, men efter først til mølle-princippet, hvorfor årskortbilletter kan være udsolgte, hvis man som årskortholder ikke reserverer billetter i tide.

I særlige tilfælde skal årskortbilletter bookes i en bestemt tidsperiode, hvorefter der lukkes for booking af billetter. Dette betyder, man i disse tilfælde ikke kan anmode om årskortbilletter ved dørsalg.

Det er kun muligt at foretage én aktiv årskortreservation per forestilling, hvor man kan vælge at lægge 1 eller 2 billetter i kurven. Årskortet er personligt og kan kun anvendes i ledsagelse med dig.

I sjældne tilfælde kan der forekomme begrænset anvendelse af årskort. Dette vil altid blive synliggjort i beskrivelsen af den givne aktivitet, det drejer sig om. Den begrænsede anvendelse skyldes begrænset billetkapacitet ved særlige events og forestillinger.

Køb af medlemskabet ”Professional membership” – binding og opsigelse

Du kan købe medlemskabet på månedsbasis eller for ét år ad gangen. Begge ordniner bliver automatisk fornyet, hvis man har købt medlemskab efter 1. marts 2023. Medlemskab købt før 1. marts vil ikke blive fornyet automatisk.

Til hver forestilling allokeres en række billetter særligt til professionelle medlemmer. Der vil altid være mulighed at sikre sig en billet, men efter først til mølle-princippet, hvorfor medlemskabsbilletter kan være udsolgte, hvis man som professionelt medlem ikke reserverer billetter i tide.

I særlige tilfælde, og hvor Dansehallerne ikke står for arrangementet af den givne event, skal medlemskabsbilletter bookes i en bestemt tidsperiode, hvorefter der lukkes for booking af billetter. Dette betyder, man i disse tilfælde ikke kan anmode om medlemskabsbilletter ved dørsalg.

I sjældne tilfælde kan der forekomme begrænset anvendelse af professionelt medlemskab. Dette vil altid blive synliggjort i beskrivelsen af den givne aktivitet, det drejer sig om.

Månedligt medlemskab

Hvis du køber et månedligt medlemskab, bliver dit medlemskab automatisk fornyet hver 30. dag. Prisen for medlemskab ved abonnementsordning er DKK 100 for hver periode på 30 dage.

Det månedlige medlemskab kan opsiges med en opsigelsesperiode på 2 måneder ud over den løbende måned.

Årligt medlemskab

Prisen for det årlige medlemskab er 1.000 DKK.

Fortrydelsesret ved medlemskab

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber et medlemskab. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til info@dansehallerne.dk.

Tilbagebetaling sker uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Ombytning

Dansehallerne tilbyder gratis billetbytte til samme forestilling op til 48 timer før, forestillingen begynder.

Dog kun til forestillinger til samme pris eller højere, og kun til forestillinger med ledige pladser.

Billet- og ordregebyr opkræves kun én gang selvom der er tale om to transaktioner.

Aflysninger

Aflysning dækker kun over, at arrangementet slet ikke gennemføres. Ændring af dato, delvis gennemførsel eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning. Ved aflysning ombyttes eller refunderes billetten ved henvendelse til billet@dansehallerne.dk.

Du skal sende dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt, så overfører vi pengene til dig. Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke. Skriv meget gerne aflysning i mailens emnefelt.

Billetten A/S refunderer ikke billetter, da Billetten A/S alene fungerer som formidler.

Klage

Hvis du oplever problemer i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S.

Hvis du har reklamationer i forhold til forestillingen, skal du kontakte Dansehallerne på info@dansehallerne.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du kontakte Center for Klageløsning:

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 800 Viborg naevneneshus.dk

Det kræver dog, at din billet har kostet over 1.050 kr., eller at du har købt flere billetter på én gang, som tilsammen har kostet over 1.050 kr.

Sprog

Alle købsaftaler indgås på dansk.

Privatlivspolitik

Her kan du læse Dansehallernes privatlivspolitik.

Professionelt medlemskab

Hos Dansehallerne kan man indgå i et professionelt medlemskab, som byder på en række fordele og særlige aktiviteter & events. Læs mere om medlemskabet her.

Årskort

Hos Dansehallerne tilbyder vi to typer årskort – begge med den fordelagte mulighed altid at bedbringe en ledsager. Og så sparer du naturligvis også en del. Læs mere om Dansehallerne årskort +1 her.