Professionelt medlemskab

Som en del af det professionelle medlemskab er du med til at styrke branchen og opbygge et stærkt fællesskab, hvor vi kan drage nytte af hinandens erfaring og viden og sammen præge det nationale dansefelt – både foran og bag scenekanten.

Det professionelle medlemskab åbner op for en lang række tilbud og fordele, som gør din deltagelse i Dansehallernes aktiviteter mere fordelagtig, og som styrker din profil og giver mulighed for faglig udvikling.

For 100/måneden eller 1000/årligt får man som medlem følgende:

Mulighed for gratis billetter til alle Dansehallernes forestillinger

Til hver forestilling reserveres en række billetter til vores medlemmer, så du altid har mulighed for at opleve Dansehallernes program. Booking af billetter foregår efter først-til-mølle-princippet, og vi sender en mail ud, så snart billetterne er frigjorte. Man kan maximum reservere én billet per forestilling.

Gratis daglig træning/undervisning

Kun som medlem kan man tage del i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka 5 dages træning om ugen.

Som medlem har man også adgang til træningsfaciliteter uden for København: Danscentrum Syd i Malmø, Danscentrum Vest i Göteborg, Danscentrum Stockholm og PRODA i Oslo.

Workshops

Som et nyt tiltag vil Projektcentret facilitere en lang række workshops, som kun medlemmer og Projektcentrets tilknyttede kunstnere kan deltage i. Workshopsene vil omhandle relevante emner omkring bl.a. drift og administration af produktioner.

Gratis adgang til Peer to Peer og brancheevents

Dansehallernes Peer to Peer-format samt brancheevents er ganske gratis for medlemmer.

Meet-and-greet med Dansehallerne

Som ny i feltet eller i København er det rart at få hjælp til at opbygge et stærkt netværk. Vi tager gerne et uformelt kaffemøde med dig, introducerer dig for miljøet og giver gode råd til, hvordan man kan etablere sig som kunstner i København.

Gratis drinksbillet ved forestillinger

Yes! Som medlem får du 1 gratis øl/vin/sodavand i baren per forestilling (såfremt der udskænkes drikkevarer ved forestilling, og at Dansehallerne er arrangører).

Bring a Buddy til udvalgte brancherelaterede aktiviteter

Til særlige betalingsevents for branche vil der være mulighed for at medbringe en ven.

Gratis totebag

…Til dit træningstøj, når du skal videre og se en forestilling.

Hvordan fungerer medlemskabet?

Med dit medlemskabsnummer får du mulighed for at booke plads til alle brancherelaterede aktiviteter ganske gratis via vores website. Derudover sender vi dig jævnligt branchenyhedsbrevet med påmindelser om dine fordele, og hvornår medlemmer gratis kan booke billetter til forestillinger.

Ved træning og brancherelaterede arrangementer skal man vise sit medlemskort eller oplyse sig medlemsnummer i døren.

Sådan bliver man medlem

Vi er altid åbne for nye medlemmer, og det kræver blot en professionel profil. Du kan ansøge om medlemskab, hvis du opfylder ét af følgende kriterier:

  • Du har en professionel uddannelse inden for dans og koreografi.
  • Du arbejder med dans og koreografi.

Hvis du kan nikke ja til ét af ovenstående, så ansøg via formularen eller send en mail til info@dansehallerne.dk med dit cv og eventuelt andet relevant. Mærk venligst emnefeltet “Professionelt medlemskab/Professional membership”. Du kan vedhæfte følgende filformater: jpeg, word dokument og pdf. Efter indsendelsen evaluerer vi din ansøgning, og hvis den godkendes får du mere info omkring, hvordan du køber og vælger medlemskabstype, og hvordan du drager nytte af de mange fordele og aktiviteter for dig. Vi svarer som regel hurtigt, men der kan forekomme omkring 1 uges svartid i travle perioder.

Har du spørgsmål omkring medlemskabet, kan du henvende dig til Dansehallerne via dbl@dansehallerne.dk.

Sådan opsiger man medlemskabet

Medlemskab som abonnement kan opsiges med en opsigelsesperiode på 2 måneder ud over den løbende måned.

Ved køb af medlemskab for ét år ad gangen er man bundet de første 6 måneder. Efter minimum 5 måneders medlemskab kan medlemskabet opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. Ved opsigelsen inden udløbet af det år man har betalt for, tilbagebetales en forholdsmæssig andel af prisen for medlemskabet.

Opsigelse af medlemskab sker ved en mail til info@dansehallerne.dk med emnefeltet “Opsigelse af professionelt medlemskab”, hvori du oplyser medlemsnummer og medlemskabsordning (månedlig eller årlig).