Professionelt medlemskab

Som en del af det professionelle medlemskab er du med til at styrke branchen og opbygge et stærkt fællesskab, hvor vi kan drage nytte af hinandens erfaring og viden og sammen præge det nationale dansefelt – både foran og bag scenekanten.

Det professionelle medlemskab åbner op for en lang række tilbud og fordele, som gør din deltagelse i Dansehallernes aktiviteter mere fordelagtig, og som styrker din profil og giver mulighed for faglig udvikling.

For 100/måneden eller 1000/årligt får man som medlem følgende:

Mulighed for gratis billetter til alle Dansehallernes forestillinger

Til hver forestilling reserveres en række billetter til vores medlemmer, så du altid har mulighed for at opleve Dansehallernes program. Booking af billetter foregår efter først-til-mølle-princippet, og vi sender en mail ud, så snart billetterne er frigjorte. Man kan maximum reservere én billet per forestilling.

Gratis daglig træning/undervisning

Kun som medlem kan man tage del i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka 5 dages træning om ugen.

Deltag gratis i træning i Norge og Sverige

Som medlem har man også adgang til træningsfaciliteter uden for København: Danscentrum Syd (DC STHLM, DC SYD, DC VÄST og DC NORR) i Sverige og alle PRODA-centre i Norge. Kontakt dem venligst forinden for at sikre, der er plads på holdene. Læs mere om, hvordan du kontakter, her.

Workshops

Som et nyt tiltag vil Projektcentret facilitere en lang række workshops, som kun medlemmer og Projektcentrets tilknyttede kunstnere kan deltage i. Workshopsene vil omhandle relevante emner omkring bl.a. drift og administration af produktioner.

Gratis adgang til Peer to Peer og brancheevents

Dansehallernes Peer to Peer-format samt brancheevents er ganske gratis for medlemmer. Bemærk venligst, at få særlige brancherelaterde events får financiering uden om Dansehallerne. Disse er ikke inkluderet her, og det vil fremgå tydeligt på eventets side.

Meet-and-greet med Dansehallerne

Som ny i feltet eller i København er det rart at få hjælp til at opbygge et stærkt netværk. Vi tager gerne et uformelt kaffemøde med dig, introducerer dig for miljøet og giver gode råd til, hvordan man kan etablere sig som kunstner i København.

Gratis drinksbillet ved forestillinger

Yes! Som medlem får du 1 gratis øl/vin/sodavand i baren per forestilling (såfremt der udskænkes drikkevarer ved forestilling, og at Dansehallerne er arrangører).

Bring a Buddy til udvalgte brancherelaterede aktiviteter

Til særlige betalingsevents for branche vil der være mulighed for at medbringe en ven.

Gratis totebag

…Til dit træningstøj, når du skal videre og se en forestilling.

Hvordan fungerer medlemskabet?

Med dit medlemskabsnummer får du mulighed for at booke plads til alle brancherelaterede aktiviteter1 ganske gratis via vores website. Derudover sender vi dig jævnligt branchenyhedsbrevet med påmindelser om dine fordele, og hvornår medlemmer gratis kan booke billetter til forestillinger. Læs mere om handelsbetingelserne for medlemskabet her.

Ved træning og brancherelaterede arrangementer skal man foruden sin billet til aktiviteten vise sit medlemskort eller oplyse sit medlemsnummer i døren.

Medlemskabet bliver automatisk fornyet, hvis man har købt medlemskab efter 28. februar 2023.

Sådan bliver man medlem

Vi er altid åbne for nye medlemmer, og det kræver blot en professionel profil. Du kan ansøge om medlemskab, hvis du opfylder ét af følgende kriterier:

  • Du har en professionel uddannelse inden for dans og koreografi.
  • Du arbejder med dans og koreografi som profession.
  • Du har en tilsvarende baggrund og kan styrke denne gennem meritter og erfaringer.

Vi vil sikre, at professionelle udøvere kan uddanne sig på et højt niveau inden for rammerne af deres udtryk. Enhver, der ikke kan udvise professionel praksis, eller som ikke kan opretholde det rette klasseniveau, kan nægtes retten til daglig træning eller deltagelse i specifikke workshops og klasser.

Hvis du kan nikke ja til ét af ovenstående punkter, så ansøg ved at sende en mail til cbl@dansehallerne.dk med dit cv og eventuelt andet relevant. Mærk venligst emnefeltet “Professionelt medlemskab/Professional membership”. Du kan vedhæfte følgende filformater: jpeg, word dokument og pdf. Efter indsendelsen evaluerer vi din ansøgning, og hvis den godkendes får du mere info omkring, hvordan du køber medlemskab, og hvordan du drager nytte af de mange fordele og aktiviteter for dig. Vi svarer som regel hurtigt, men der kan forekomme omkring 1 uges svartid i travle perioder.

Har du spørgsmål omkring medlemskabets ordning og fordele, kan du henvende dig til Dansehallerne via dbl@dansehallerne.dk.

Aktivering af medlemskab

  1. Efter godkendelse af medlemskab får du tilsendt en mail og derigennem mulighed for at købe medlemsordning. Herigennem opretter du også en profil til Dansehallerne, med hvilken du skal være logget ind med for at anvende dit medlemskort.
  2. Husk at logge ind og vælg herefter en aktivitet fra vores branche- eller publikumsprogram og find derefter knappen “book” ved brancheaktiviteter eller “køb billet” ved publikumsprogrammet.
  3. Klik herefter på “aktivér kort” i menuen til højre.

Har du problemer med aktivering eller spørgsmål til medlemskabet, så find svarene via vores Guide for medlemskab.

Afbud til aktiviteter

Skulle du blive forhindret i at deltage i et arrangement, du allerede har booket medlemsbillet til, beder vi dig melde afbud senest 24 timer før forestillingen for at undgå et administrationsgebyr på 100 kr. Drejer det sig om træning, bedes du melde afbud via workshop@dansehallerne.dk. Drejer det sig om andre brancheaktiviteter eller forestillinger, bedes du melde afbud via sne@dansehallerne.dk.

Sådan opsiger man medlemskabet

Månedligt medlemskab kan opsiges med en opsigelsesperiode på 2 måneder ud over den løbende måned.

Ved køb af medlemskab for ét år ad gangen er man bundet 1 år fra købsdato. Hvis man ikke ønsker automatisk fornyelse af medlemskabet, skal man oplyse om sin opsigelse 1 måned forud for medlemskabets udløbsdato ud over den løbende måned.

Opsigelse af medlemskab sker ved en mail til Billetten via service@billetten.dk med emnefeltet “Opsigelse af professionelt medlemskab i Dansehallerne” eller via 70 20 20 86. Oplys venligst medlemsnummer.