Jonathan Bonnici
Strømme

Strømme bliver præsenteret som en del af KORAL: En dansefestival for børn – og hele familien, der finder sted d. 15.-17. oktober 2022 i Valby Kulturhus. Forestillingen er målrettet børn i alderen 3-6 år og deres forældre.

I Strømme inviterer vi jer med til et forvandlingsritual. Sammen tager vi på en rejse fyldt med undren, og med begejstring. En rejse, hvor vores krop finder mange forskellige udtryk. Vi skal undersøge dét, der strømmer – dét, der er i bevægelse, når vi går fra én tilstand til en ny og forandret udgave af os selv. Ligesom når sommerfuglelarven kommer ud af sin puppe og folder sine vinger ud. Undervejs får vi energi fra vores forfædre; vi danser og fejrer, at vi er kroppe i konstant forandring. Vi glæder os til at møde jer under blomsterbladene.

Når du køber en billet til en af festivalens forestillinger, har du ligeledes adgang til vores festivalområde. I festivalområdet kan hele familien udfordre sig selv, sammen. I kan lave koraler af selvtørrende ler, tage et billede til Instagram og være med i konkurrencen om den mest kreative koral. Desuden kan du gå i dansestudiet og møde en danseformidler, hvor der er rig mulighed for at bevæge sig og reflekterer over dagens oplevelse. Og selvfølgelig har vi skabt plads til, at de små kan lege i et hav af korallegetøj.

Kunstner

Jonathan Bonnici

Titel

Strømme

Type

Børn & Familie

Dato

  • 16.10.2022, 10:00
  • 16.10.2022, 12:00
  • 17.10.2022, 15:00

Varighed

45 minutter

Venue

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

Krediteringer

Choreography: Jonathan Bonnici and Sall Lam Toro, Dance and performance: Jonathan Bonnici and Inaja Skands, Idea and concept: Jonathan Bonnici, Music: S. Reiser, Artistic Consultant: Boaz Barkan Photo: Sam Moore.