MYKA
UNTZ BABY UNTZ

UNTZ BABY UNTZ bliver præsenteret som en del af KORAL: En dansefestival for børn – og hele familien, der finder sted d. 15.-17. oktober 2022 i Valby Kulturhus. Forestillingen er målrettet børn fra 6 måneder og deres familie.

UNTZ BABY UNTZ – en interaktiv danseforestilling, hvor bas og techno møder børnefester!  

Her er muligheden for dig og dit barn til at opdage technoens magiske verden og fejre dansegulvets euforiske fællesskab.  

Med inspiration fra 90’ernes ravekultur og princippet PLUR, (fred, kærlighed, enhed, respekt – peace, love, unity, respect på engelsk) i klublokalets verden af ​​puls, røg og neonlys, er UNTZ BABY UNTZ født – en interaktiv danseforestilling, hvor bas og beats blandes med børnefester!  
Disse værdier er nedfældet i konceptet UNTZ BABY UNTZ, et indbydende sted for alle, hvor vi deler et fælles mål om et åbent, positivt og inkluderende fællesskab.  

Gennem bounce, groove og energifyldt frihed er kroppen, musikken og bevægelsen i centrum, hvor langsomme passager blandes med hurtigere.  

UNTZ BABY UNTZ er familieforestillingen for publikum i alderen fra 6 måneder til 100 år! Her inviterer vi babyer som store børn med deres voksne til en glædelig oplevelse, hvor publikum kan bevæge sig frit sammen i gruppen eller gennem solodans.  

Ingen skal have at vokse op uden techno. Yay! 

Når du køber en billet til en af festivalens forestillinger, har du ligeledes adgang til vores festivalområde. I festivalområdet kan hele familien udfordre sig selv, sammen. I kan lave koraler af selvtørrende ler, tage et billede til Instagram og være med i konkurrencen om den mest kreative koral. Desuden kan du gå i dansestudiet og møde en danseformidler, hvor der er rig mulighed for at bevæge sig og reflekterer over dagens oplevelse. Og selvfølgelig har vi skabt plads til, at de små kan lege i et hav af korallegetøj.

Kunstner

MYKA

Titel

UNTZ BABY UNTZ

Type

Børn & Familie

Dato

  • 15.10.2022, 11:00
  • 15.10.2022, 13:00

Varighed

45 minutter

Venue

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

Krediteringer

Concept: MYKA Choreographeri: My Grönholdt, in collaboration with the artistic team Dance: Daniel Jeremiha and Ray Roa Setdesign and costumes: Tove Dreiman Costumeassistent: Fie von Veer Technical producer and lightdesign: Filip Vilhelmsson Technician: Julia Friberg Music: Erik Christoffersen Consultants: Martin Forsberg og Dalija Acin Thelander Photo and video: AdeY Grafic and PR: Anna Paulnitz Producer: Sofia Wickman Administration: Jens Christian Jensen Co.production: MYKA og Dansstationens Turnékompani