Emilia Gasiorek
Lowlands

Lowlands læner sig ind i tomrummet efter sorg og er en sagte klagesang til det underbeviste. Det er en rejse ind i de langsomme bevægelsers sunkne dale og et åndedrag mellem skrøbelighed og styrke. Publikum inviteres ind i et meditativt landskab i blåt, der luller og holder ved. Herfra fremkaldes billeder af en krop, der falder fra hinanden og samler sig igen, en krop til havs, en krop på et patchwork af bølger.

Lowlands er en soloforestilling i storskala af koreograf Emilia Gasiorek, der spænder fra de blå dybder i vores personlige landskab af følelser til vores fælles geografiske natur. Det er første del af en række af værker, der udforsker, hvordan emotionelle og psykiske tilstande former kroppe og verdener. Værket er lavet i samarbejde med koreografisk konsulent Emma-Cecilia Ajanki, lydkunstner Karis Zidore og arkitekt Lea Paulsen og er co-produceret af Dansehallerne.

Kunstner

Emilia Gasiorek

Titel

Lowlands

Type

Forestilling

Dato

2.–4.9.2021, 19:00

Varighed

45 minutter

Venue

SALEN, Rentemestervej Bibliotek, Rentemestervej 76, 2400 København

Krediteringer

Koreografi, performance, scenografisk koncept: Emilia Gasiorek, Koreografisk konsulent: Emma-Cecilia Ajanki, Scenografi og kostume: Lea Paulsen, Lydkunstner: Karis Zidore, Cellist: Åsa Gjerstad, Knitwear designer: Amalie Røge Hove, Lysdesigner: Sonja Lea, Afvikler: Sven Buse, Tekst: Jonathan Bonnici, Maleri: Coline Marotta, Grafisk design: Hanna Bergman, Foto og trailer: Ida Marie Gedbjerg Sørensen, Administration: Projektcentret, Residens: Danseatelier, Åbne Scene, HAUT, Inter Arts Center, Milvus Artistic Research Center, Co-produktion: Dansehallerne

Trailer: Ida Marie Gedbjerg Sørensen
Dansk Skuespillerforbund (da)
Wilhelm Hansen Fonden (da)
Augustinus Fonden (da)
Danish Arts Foundation (da)
Åbne Scene (da)
Danseatelier (da)
HAUT (da)
Inter Arts Center (da)
Knud Højgaards Fond (da)
Koda Dramatik (da)
Milvus Artistic Research Center (da)
William Demant Fonden (da)
Københavns Kommune Scenekunstudvalg (da)

Særlig tak til Emma-Cecilia Ajanki for den konstante støtte, Eva Steen Nordhagen for alle inputs til produktionen og Jon Bonnici for støtten i den endelige udvikling af forestillingen.