Dansehallerne
LOONA NIGHTS

EKSPERIMENTERENDE

Loona Nights er vores populære åbne platform, hvor rammerne er åbne, scenerummet er råt og nøgent, teknikken simpel – og alt kan ske!

Det hele foregår på vores uformelle foyer-scene, og er en enestående lejlighed til at opleve en række miniværker, rå ideer, uøvede visioner, legende forsøg og korte mesterværker indenfor rammerne af et uformelt miljø, hvor dansere mødes og modtager feedback fra publikum.
 Der er åbent for dine kommentarer eller spørgsmål til værkerne og kunstnerne – i en ramme uden barrierer mellem publikum og kunstnerne og uden back stage – med plads til umiddelbare reaktioner og dialog.

Der vil være omkring ti små præsentationer på en aften, alle med en varighed på maks. ti minutter hver.

En eller flere værter vil tage aftenen i egen hånd, præsentere kunstnerne undervejs og sørge for at tage sig godt af publikum. Navnene på værterne vil blive offentliggjort når vi nærmer os.

Aftenens vært
TIl denne Loona Nights bliver aftenens vært ikke mindre end danser og koreograf Boaz Barkan. Det er første gang Boaz Barkan skal føre publikum gennem en Loona Nights. Boaz Barkan har tidligere selv optrådt i Dansehallerne med forestilling May I Speak About Dance. Det var i 2015.

Artist

Dansehallerne

Title

LOONA NIGHTS

Type

Sub category