Juli/Jon
EVERYTHING REMAINS

Koreografi / performance

Om en træt og foranderlig krop

En nøgen krop ligger på det hvide gulv. Udstillet, stille. Så begynder kroppen langsomt at bevæge sig. Den tager sig tid. En langsomhed, der giver publikum tid, til at undersøge kroppens detaljer og lære den at kende. Det er historien om en træt krop, om smerte og begrænsninger. En biografisk fortælling om store fysiske transformationer af krop og køn.

EVERYTHING REMAINS er en minimalistisk og poetisk performance om en krop, der er både stærk og svag, langsom og hurtig – en krop som løfter sig op for så at falde sammen. Forestillingen er skabt ud fra performeren Juli Apponens egne konkrete oplevelser med operationer, kronisk smerte og en krop i forandring.

JULI/JON interesserer sig for kroppe med begrænsninger og udfordringer og kroppe, der kommer på scenen på trods. Deres værker er abstrakte, minimalistiske og strengt komponeret. EVERYTHING REMAINS er anden del i deres Everything triologi.

Artist

Juli/Jon

Title

EVERYTHING REMAINS

Type

Performance

Date

4.–6.6.2016

Credits

Koncept, koreografi, scenografi og lys: Juli Apponen, Jon R. Skulberg Medvirkende: Juli Apponen Musik: Lil Lacy Dramaturgi: Astrid Hansen Holm Lys: Addis Prag