Tantra Clap
AN ANIMA EXPOSÉ

Dans, Installation, Performance

AN ANIMA EXPOSÉ er en rejse igennem rum, det imaginære og abstrakte. I sin magiske celle møder publikum ANIMA’en, kropsliggjort af performance kunstneren Yaa Lioness. Cellen er et foranderligt og intimt rum, som er forbeholdt blot 30 publikummer af gangen. Under performancen gennemgår ANIMA en rituel forandring med hjælp fra publikum. Ritualet foregår over 3 stadier og berører temaer som spiritualitet, seksualitet, vildskab og ur-menneskelighed.

AN ANIMA EXPOSÉ undersøger mødet med det umidelbare og stiller spørgsmålet: ”Hvordan vil det være at gro ind i nye dimensioner?”

AN ANIMA EXPOSÉ er et mix af dans, musik, installation og performance og videokunst. Det er en sanselig og intens forestilling, som kommer tæt på sit publikum.
Lysdesigneren John PG Jonsson fra Hackstage pryder rummet med visuals og andre effekter.

Tantra Clap er en platform, der skaber transformerende og interaktive kunstoplevelser. Denne produktion er et samarbejde mellem Yaa Lioness aka Louisa Yaa Aisin og andre kunstnere.

Artist

Tantra Clap

Title

AN ANIMA EXPOSÉ

Type

Performance

Date

6.1 + 6.3.2016 + 6.2.2020

Credits

Ide: Yaa Lioness Medvirkende: Yaa Lioness, My Djørup Lysdesigner: John PG Jonsson Musik: DJ HVAD , RAWCLAW, Ourania Installationsdesign: Yaa Lioness, Brian Ulbrichsen, John PG Jonsson