Hooman Sharifi
The Dead Live On In Our Dreams

The Dead Live On In Our Dreams er en solo af den anerkendte koreograf Hooman Sharifi (NO). I værket udforsker Sharifi, hvordan ens oprindelse og identitet kan manipuleres, og hvordan vi skaber fremtiden ved at ændre vores fortid. “The Dead Live On In Our Dreams” er en sceneproduktion med persisk live musik af Arash Moradi, dans og historiefortælling. Hvert element er bundet til fortiden, folkekulturen og hans personlige historie.  

Hooman Sharifi …”Jeg vil skabe billeder, vi ikke er vant til. Jeg vil gerne diskutere oprindelse og identitet. Jeg vil konfrontere den nationalistiske sindstilstand, billedet af os og dem, og hvem ”de andre” er. Jeg vil få os til at holde op med at tale om oprindelse, da det forklarer alt. Jeg vil ikke operere med sådanne ideer om identitet. Det er ekstremt vigtigt for mig at arbejde med det her lige nu.”  

Der ser ud til at være lige så mange virkeligheder som mennesker. Ingen har ret til at fortælle nogen, hvad der er rigtigt og forkert. Alle har ret til deres egen forståelse af virkeligheden. Afstanden mellem os er blevet støt større, men alligevel er verden blevet mindre. Vi er flere og flere, hvilket betyder, at vi har mindre plads og færre ressourcer at dele. Så vi skal tættere på hinanden, vi skal sameksistere. At skabe situationer, hvor vi som medborgere aktivt vælger at gå i dialog med hinanden. Impure Company ønsker at tilbyde et rum, hvor vi kan dele og afprøve forskellige virkeligheder. 

Kunstner

Hooman Sharifi

Titel

The Dead Live On In Our Dreams

Type

Forestilling

Dato

  • 18.3.2023, 20:00
  • 19.3.2023, 17:00

Varighed

1 time

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

KOREOGRAFI OG LYS: Hooman Sharifi DANS: Hooman Sharifi MUSIKER: Arash Moradi LYD: Terje Wessel Øverland LYS: Martin Myrvold PRODUCENT: Rikke Baewert CO-PRODUCENTER: Montpellier Danse

Presse

Trailer