Boaz Barkan | Dans og somatisk praksis med unge


Peer to Peer | 23. november | kl. 17 – 19| Huset-KBH

I denne peer to peer vil Boaz Barkan dykke ned i sin somatiske praksis og dele sine erfaringer om at skabe en interaktiv forestilling med unge ind i deres klasseværelse.

Boaz Barkan har inviteret Anna Lea Ourø Jensen ind i samtalen, idet de i foråret 2022, sammen med Karin Bergman, skabte forestillingen Blækspruttetanker som en del af Dansehallernes KORA-program.

I arbejdsprocessen har de især arbejdet med overgangen fra perception til sansning til dans, ved at bruge sproget som en vej til konventionelle og ukonventionelle måder at være på. Fokus har desuden været på at skabe rum i skolen for dansen, som en måde at interagere med og i verden på.

Kom og snak med os!

Hvad er Peer to Peer?

Peer to Peer er en række af arrangementer med fokus på professionelle udvekslinger og samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Her møder du kollegaer i et faciliteret og afslappet rum, hvor vi deler viden og er nysgerrige på hvad der rører sig i feltet – og hos hinanden. I løbet af sæsonen tages forskellige temaer op og arrangementet faciliteres af en eller flere inviterede kunstnere.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak samt lidt at drikke i caféen. Derefter fortsætter vi med præsentationer og oplæg med dagens inviterede gæst(er). Efter arrangementet er der mulighed for at fortsætte samtalerne i caféen, hvor der også kan købes aftensmad.

Temaet og formatet vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Du afgør selv, hvordan du gerne vil være deltagende i arrangementet.

Yderligere information om arrangementet bliver kommunikeret på forhånd på Dansehallernes hjemmeside, Facebook og Instagram.

Vi mødes ca. to gange om måneden, og præsentationer og samtaler foregår på engelsk. Du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare møde op. Da der kun er plads til 40 deltagere, fordeles pladserne efter først til mølle-princippet på selve aftenen.

NB! Peer to Peer finder i efteråret 2022 sted fra kl. 17 – 19 i Huset-KBH, Balsalen (1. sal ved siden af ​​Spisehuset), Rådhusstræde 13, 1466 København.

Vi indsamler løbende relevante temaer og inspiration til programmet, så send gerne en mail til producent Anna Katrine, akk@dansehallerne.dk, hvis du har forslag.

Titel

Boaz Barkan | Dans og somatisk praksis med unge

Type

Peer to Peer

Dato

23.11.2022, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Krediteringer

Foto: Claus Rasmussen