Drømmer du om at turnere i Europa?

TALK FOR PROFESSIONELLE / Om international synlighed gennem Aerowaves

I forbindelse med vores særlige europæiske udgave af New Sh*t, inviterer vi til en talk om en international karriere med Aerowaves som springbræt. Vi kaster lys over Aerowaves – et knudepunkt for nye koreografiske talenter i Europa. Her får du mulighed for at møde og plukke viden fra internationale og danske kolleger, som er blandt de udvalgte kunstnere i det europæiske netværk Aerowaves.

Mød den aktuelle kunstner i New Sh*t Vol 6. den skotske danser og koreograf Courtney May Robertson og den danske koreograf og danser Sigrid Stigsdatter, begge en del af Aerowaves Twenty22.

Til dette arrangement vil de dele deres viden og erfaringer om at turnere som en del af Aerowaves og fortælle om, hvilke indflydelse denne mulighed har haft for deres karriere.

Du vil også få mere at vide om, hvordan Aerowaves opererer, identificerer og promoverer nye kunstnere på tværs af grænser. Hanne Svejstrup, aktivitetschef i Dansehallerne, har været en af ​​de 44 partnere i Aerowaves netværket i flere år og vil fortælle om hvordan Aerowaves fungerer og gennem 25 år har haft en unik rolle som bindeled mellem koreografer, danseprogrammører og danseentusiaster i hele Europa.

Desuden vil kurator for New Sh*t Vol. 6, Thjerza Balaj, kaste sit perspektiv på Aerowaves som et udefrakommende øje, der har set præsentationen af ​​alle Aerowaves Artists Twenty22 og derfra valgt de forestillinger, vi præsenterer på New Sh*t Vol. 6.

En aften med indblik, forestillinger og fest

I forlængelse af denne talk præsenterer vi forestillingsprogrammet New Sh*t Vol. 6 kl. 20 med fire Aerowaves-værker. Det bliver en unik aften med vidensdeling, forestillinger og sidst på aftenen DJ Nah Care og åben bar.

Arrangementet er åbent for alle interesserede i branchen.

Billetter

Deltagelse i talk er gratis – dog skal du tilmelde dig på forhånd. Vi byder i forlængelse af talk på en salat eller let snack, så du har energi til hele aftenen. Tilmeld dig talk her via link nedenfor senest den 19. marts.

Til forestillingsprogrammet New Sh*t Vol. 6 skal du købe billet – og da der er begrænsede pladser til denne populære platform, anbefaler vi dig til at gøre det snarest her på Dansehallernes website.

Aerowaves er medfinansieret af Den Europæiske Union. Mere info om Aerowaves på aerowaves.org

Titel

Drømmer du om at turnere i Europa?

Type

Talk

Dato

24.3.2023, 18:00

Varighed

45 minutter

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Foto af Sigrid Stigsdatter Cold Hawaii & Courtney May Robertson the pleasure of stepping off a horse when it´s moving at full speed, fotograf: Anna van Kooij