Thjerza Balaj
New Sh*t Vol. 6

Klik her for at pre-booke billetter med dit årskort.
Klik her for at pre-booke billet med dit professionelle medlemskab.

Vi kan næsten ikke vente med at præsentere denne særudgave af New Sh*t, hvor vi har udvidet det kunstneriske felt og præsenterer forestillinger fra Europa. Gæstekurator Thjerza Balaj er inviteret til at sammensætte programmet ud fra tyve yngre kunstnere, der er udvalgt i det europæiske netværk Aerowaves, som værende de mest lovende nye koreografer i Europa lige nu.

Glæd jer til denne særlige New Sh*t med et europæisk vibe. Det bliver en aften med fire mindre forestillinger præsenteret i ét program, som kun vises denne ene aften. 

Vi glæder os til at afsløre programmet her snart. 

Om gæstekuratoren

Thjerza Balaj / (Hun/Hende) Norsk / Kosovo-albansk mangefacetteret kunstner, der arbejder med scenekunst, modedesign og film. Umiddelbarhed og intimitet er vigtige elementer i hendes værker. Hendes koreografiske praksis omhandler det kvindelige blik, magtdynamik og det uhyggelige. At lege med skiftende intensitet er en konsekvent tilgang i hendes tilsyneladende hårde, men flygtige praksis. Thjerza bor og arbejder i København, Danmark.

Hvad er New Sh*t 

To gange om året siden 2020 har Dansehallerne åbnet scenen og inviteret en ny yngre udvalgt gæstekurator til at sammensætte et fremadskuende program med den eller de kunstnere, som for kuratoren er uundgåelige, morgendagens kunstnere!  Det er første gang, vi her med Vol. 6 invitere internationale kunstnere til platformen.

Kunstner

Thjerza Balaj

Titel

New Sh*t Vol. 6

Type

Forestilling

Dato

24.3.2023, 20:00

Varighed

2 timer og 45 minutter

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Artists presented in the framework of Aerowaves, co-funded by the European Union.

Føj til kalender