Dalija Acin Thelander
Fields of tender

“Fields of Tender” inviterer 0-3 årig og deres voksne ind i en verden fyldt med hengivenhed og kærlighed. Dans, musik, lyde, genstande og interaktive videoprojektioner stimulerer nysgerrigheden og skaber også et roligt og intimt rum til afslapning. 

Fields of Tender er en danseforestilling, der tilbyder sit publikum at udforske en imaginære verden fuld af ømhed, hengivenhed og kærlighed. Både børn og voksne vil blive mødt med en overflod af dans, musik, lyde, særlig scenografiske genstande og interaktive videoprojektioner, som samlet møder de yngstes iboende nysgerrighed, men som samtidig giver plads til det rolige og langsomme med rum til refleksion og afslapning. 

Forestillingen giver mulighed for forskellige oplevelser, imødekommer alle typer af opfattelser og byder alle former for adfærd velkommen. Derfor er den også egnet for neurodiverse børn op til 2 år.

Forestillingen er en tre timer lang sanseoplevelse. Det er derfor muligt at ankomme og gå igen (og komme igen) alt efter dit barns rytme og behov. Du køber billetter til et specifikt ankomsttidspunkt.

Dalija Thelander’s Ph.d projekt

“Fields of Tender” er en forestilling skabt og produceret inden for rammerne af Dalija Acin Thelanders treårige Ph.d forskningsprojekt “Towards sensuous ecologies, Rethinking ableism in choreographic and movement practices”, udført ved Stockholm University of arts/Dance-afdelingen og støttet af det svenske forskningsråd. Formålet med forskningen er at udvikle nye tværfaglige kunstneriske metoder, der er tilpasset neurodivergent perception, hvilket muliggør oplevelsen af fællesskab, rummelighed og ’empowerment’ gennem fordybelse, koreografi og kropspraksis.

Støttet af: Menų spaustuvė/Arts Printing House (Vilnius, Litauen), Muzeum Susch / Art Stations Foundation CH (Susch, Schweiz), LaSala (Sabadell, Spanien

Dalija Acin Thelander (SE/RS) arbejder inden for scenekunstområdet som freelancekoreograf og forsker. Fra 2008 blev hun involveret i intensiv forskning i interrelationel koreografisk praksis med fokus på at skabe fordybende sanselige danseforestillinger for babyer. I 2022 startede hun sit treårige akademiske forskningsprojekt ved Stockholms Kunstuniversitet med fokus på at udvikle nye tværfaglige kunstneriske praksisser tilpasset de yngste neurodivergerende børns opfattelse. Hendes arbejde for de yngste publikummer er blevet præsenteret i Japan, Korea, Indien, Kina, Singapore, Macao, Hong Kong, Brasilien, Sydafrika og i hele Europa, såvel som forestillinger skabt til Den Kongelige Opera i Stockholm i 2017 og 2022. Hun er modtager af ASSITEJ International Artistic Excellence Award i 2021 og af den prestigefyldte svenske Expressen Culture Award i 2023. www.dalijaacinthelander.com

Få flere oplevelser for pengene – køb årskort til Dansehallerne. Læs mere

Kunstner

Dalija Acin Thelander

Titel

Fields of tender

Type

Børn & Familie, Forestilling

Dato

  • 19.10.2023, 10:00
  • 19.10.2023, 14:00
  • 20.10.2023, 10:00
  • 20.10.2023, 14:00

Varighed

3 timer

Venue

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

Krediteringer

Koncept, koreografi og overordnet design: Dalija Acin Thelander I samarbejde med og fremført af: Noah Hellwig, Jimmie Larsson, Dalija Acin Thelander Musik: Thomas Jeker; Digital animation: Filip Mikic

Føj til kalender