Xiri Tara Noir
Postponed: Your worth is not measured by your productivity

EN WORKSHOP OM RADIKAL SELV- OG KOLLEKTIV CARE FOR DANSERE OG SCENEKUNSTNERE DER ARBEJDER INDEN FOR DET UDVIDEDE KOREOGRAFISKE FELT

I et samfund, der glorificerer produktivitet, er det en radikal handling at tage os af os selv som kunstnere. Denne workshop er et rum for os som dansere, koreografer og scenekunstnere til at tage os tid til selv at bestemme, hvem vi er, snarere end hvem de kulturelle institutioner ønsker, at vi skal være.

Sammen vil vi kritisk gentænke vores arbejdsmetoder og konfrontere vores egne fordomme om, hvad det vil sige at være “en god kunstner”. Vi vil arbejde med, hvordan vi ved at praktisere ud fra en afslappet, imperfektisk og lystbaseret krop, kan skabe vores egne self-care strategier og opstille nødvendige grænser.

Workshoppen bygger på BDSM samtykkepraksis og intersektionelle feministiske studier med vægt på embodied kollektive udvekslingsprocesser. For at deltage i denne workshop skal du være klar til at bryde med tabuer omkring shaming, konkurrence og overproduktion som værdisystemer.

Workshoppen er inkluderende og åben for alle køn og kroppe, men opfordrer personer, der identificerer sig som person of colour, queer femme og/eller kvinde*, til at deltage.
Det arbejde vi vil lave er åbent for og relevant, både for deltagere der har været med på workshoppen før, og for dem der ikke har deltaget før. Vi starter der, hvor vi er.

Lad os vide, når du tilmelder dig om du ikke kan deltage alle dage (4 dage x 3 timer). Vi vil derefter informere dig, hvis det stadig er muligt at deltage.

Workshoppen er tilpasset tilgængelighedsstandarter og er tilgængelig for dansere med synshandicap, men desværre ikke med nedsat hørelse. Workshoppen afholdes på engelsk, men facilitatoren har viden på portugisisk, spansk, svensk, dansk, engelsk og fransk.

Vi opfordrer til fortsat passe på jer selv og hinanden og komme til træningen med et gyldigt coronapas.

Kunstner

Xiri Tara Noir

Titel

Postponed: Your worth is not measured by your productivity

Type

Workshop

Dato

14.–17.9.2021, 10:00

Varighed

3 timer

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Andreea Eva Herczegh