Fabian Wixe
Workshop Foranderlige rum

Denne workshop vil tage udgangspunkt i en praksis baseret på Flying Low (David Zambranos teknik), hvor vi bevæger os op og ned fra gulvet og bevæger os gennem os selv og ind mellem de andre i rummet. Formålet er at gøre Flying Low til er redskab, som kan åbne vores kroppe i rummet, så de er forbundne til alt og alle omkring os, men stadig godt forankrede i alle dele.
I alt, hvad vi foretager os på holdet, taler vi med vores kroppe og ansporer denne kommunikation, så vi kan hjælpe os selv til at løse vores problemer, efterhånden som de opstår, eller faktisk helst før da. Vi har hele kroppen med i vores bevægelser, også vores problemer, tvivl og begrænsninger, og vi presser os altid helt ud til kanten, fordi vores mål er en krop, der er klar til at reagere, med eller uden forberedelse, når og hvor vi har brug for det.
Vi arbejder også med en specifik frase eller med øvelser, der relaterer sig specifikt til dette arbejde. Hver dag lægger vi flere detaljer oveni og øger hastigheden og kropsbevægelsernes kompleksitet, samtidig med at vi beroliger sindet for at kunne holde trit med resten.
Vær klar til at svede, til at blive ved selvom du er træt (smil til smerten) og til at have det sjovt!

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Fabian Wixe

Titel

Workshop Foranderlige rum

Type

Træning

Dato

16.4.2023, 11:00

Varighed

3 timer

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo credit: Marcel Köppe og Gilles Aguilar