Eve Stainton
Offerings for Seclusion (movement based workshop)

Workshoppen er udviklet med praksisser og ideologier relateret til den koreografiske performance ‘Dykegeist’ (vises under Close Encounters på den Frie torsdag den 11. November). 

Jeg har tænkt over min relation til den forsømte eller faldefærdige port og hvordan den symboliserer et form for håb i en håbløs situation. Dette for at prøve at finde øjeblikke af midlertidige private rum til sex eller intimitet i fraværet af den slags steder udenfor den cis-mandlige ‘undergrund’. 

Under workshoppen er jeg interesseret i at udforske  idéen om et privat rum og måder at tilbyde det på, gennem bevægelsens og interaktionens optik. Hvordan dette påvirker bevægelseskvaliteter og måder at forholde sig til hinanden på.  

At arbejde med rummet og hinanden for at konstruere muligheder for privathed og at blive understøttet af følelsen af at være skjult. Jeg forestiller mig rummet som queer, sentimentalt og generøst, et sted for udveksling og støtte. Rent praktisk vil workshoppen involvere guidede undersøgelser af bevægelser, opgaver som involverer at røre ved en anden person, diskussion og feedback og potentielt øjeblikke til at dele nogle live situationer. Alle erfaringer er velkomne. 

Kunstner

Eve Stainton

Titel

Offerings for Seclusion (movement based workshop)

Type

Workshop

Dato

10.11.2021, 16:30

Varighed

2 timer

Venue

Union, Nørre Allé 7, 2200 København N

Krediteringer

Kunstner: Eve Stainton