Rachel Tess og Tim Matiakis
Transformation through repetition / Transformation through collaboration

Transformation gennem gentagelse / Transformation gennem samarbejde er samtidig en opvarmning, bevægelsesundersøgelse og workshop. Rachel og Tim vil fysisk guide dig gennem deres oplevelse af at arbejde med praksissen/logikken. Transformation gennem gentagelse og hvordan deres samarbejde præger værket. Praksissen/logikken arbejder med idéen om en pulserende krop og de mange oplevelser, der rummes i en tilstand af puls, hvor kinæstetisk empati fungerer som et koreografisk princip, en markør for relationer og forbindelser. Du kan forvente en opvarmning, der undersøger kinæstetisk og sensorisk engagement, samt centrering af opmærksomhed. Workshoppen fortsætter med individuelle og gruppeopgaver, samarbejdsundersøgelser og skreven koreografi, hvilket skaber et rum, hvor kroppens intellekt leder udforskningen og forberedelsen til dagen

Disse hold oprettes i et tæt samarbejde med Dansk Danseteater, og det er en fornøjelse at kunne tilbyde hold i DDT’s studio.

Disse klasser er på Operaen, Ekvipagemestervej 10 1438 København K. Sceneindgangen er en stor grå port, hvor man kommer ind til receptionen hvor vagten sidder. Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for å finde frem til studio, og vise din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Rachel Tess og Tim Matiakis

Titel

Transformation through repetition / Transformation through collaboration

Type

Træning

Dato

27.11 – 1.12.2023, 09:30

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Studio 5/ Dansk Danseteater

Krediteringer

Photo credit of Tim and Rachel: Mathias Broe Credit: Natascha Thiara Rydvald Credit: Mattias Givell, c/o Wanås Konst

Dansk Danseteater