Anna Lea Ourø Jensen
Væv

Klassen arbejder med bindevævet som udgangspunkt for at erfare, hvordan alle dele af kroppen er forbundet. Klassen vil bestå af en blid, men effektiv form for træning, hvor jeg guider deltagerne til at give slip i bindevævet og opleve effekten af at arbejde med det, der forbinder alt i kroppen: muskler, knogler, nerver, blodkar, organer osv. 

Vi vil oversætte disse erfaringer til bevægelsesmønstre som bl.a. vil have fokus på psoasmusklen og vagusnerven. Øvelserne vil skabe en følelse af mere rumlighed og forbundethed i kroppen. 

Klassen retter sig til dansere, som har lyst til at bevæge sig ud fra en kropslig helhed og er også velegnet til dansere med skader. Jeg er interesseret i udvikle formater, hvor danseren ikke skal leve op til et ydre pres, men kan få lov at mærke efter, hvad kroppen har behov for. Klassen udfordrer den somatiske dansetræning, hvor fokus er “at give slip på den rigtige måde”. Det vigtige er danserens individuelle energi og tempo, og at understøtte selv-omsorg. 

Medbring egen yoga måtte, varmt tøy og små træningsbolde til at ligge på hvis I har .

Vi opfordrer dig til at fortsætte med at passe på dig selv og hinanden, og vil ikke længere tjekke coronapas på træning, kun jeres billetter;)

Kunstner

Anna Lea Ourø Jensen

Titel

Væv

Type

Træning

Dato

7.–11.3.2022, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Teaterøen Refshalevej 320 1432 København

Krediteringer

Fotograf er: Mads Ege