Mette Ingvartsen
to come (extended)

Vi er konstant omgivet af billeder af seksuelle kroppe. Alle slags medier udstiller det intime og det erogene. Kød, væsker, hud, bryster og bagdele hører ikke længere til i dunkle joints, men til vores daglige livsindtryk. to come (extended) udforsker overløbet mellem det private og det offentlige rum, hvad angår seksuel repræsentation, og det faktum, at det er blevet umuligt at slukke for stimuleringen af vores kropslige begær. Lyst er blevet et must. Et værk for 14 dansere, som undersøger det offentlige rums seksualisering, og hvordan det påvirker os alle, når vi bombarderes af intime kropsdele og -væsker.

Mette Ingvartsens navn står bøjet i neon på den internationale scene for dans og koreografi. Dette forår vender den danske stjernekoreograf hjem og viser to af sine nyeste værker: to come (extended) og Moving in Concert. Det er dans i stort format og international særklasse præsenteret på Republiqué i samarbejde med Østerbro Teater.

Introduktion til to come (extended):

5. april kl. 18.50 – 19.15: Mette Ingvartsen introducerer til forestillingen og sit kunstnerskab i samtale med Danjel Andersson, Direktør for Dansehallerne. Introduktionen foregår på engelsk og finder sted i Teater Republiques foyer.

6. april kl. 18.50 – 19.15: Mette Ingvartsen introducerer til forestillingen og sit kunstnerskab i samtale med teater- og dansekritiker Monna Dithmer. Introduktionen foregår på engelsk og finder sted i Teater Republiques foyer.

Anden forestilling i Kavalkaden spiller den 7. og 8. april og er Moving in Concert fra 2019. Her undersøger 9 dansere, hvordan teknologien modellerer vores hjerner og spøger i vores kroppe længe efter, at strømmen er slukket. Kavalkaden tilbyder en helt unik mulighed for at lade dig dobbelt-imponere af begavede og modige Mette Ingvartsen præsenteret i samarbejde med Østerbro Teater.

Der har været åbnet for booking af billetter for Dansehallernes årskortholdere i januar samt marts 2022. Alle årskortholdere har fået direkte besked.

PROGRAM:

Kunstner

Mette Ingvartsen

Titel

to come (extended)

Type

Forestilling

Dato

5.–6.4.2022, 20:00

Varighed

1 time

Venue

Teater Republique, Østerfælled Torv 37, 2100 København Ø

Krediteringer

Koncept og koreografi: Mette Ingvartsen. Performere: Johanna Chemnitz, Katja Dreyer, Bruno Freire, Bambam Frost, Ghyslaine Gau, Elias Girod, Gemma Higginbotham, Dolores Hulan, Jacob Ingram-Dodd, Anni Koskinen, Olivier Muller, Calixto Neto, Norbert Pape, Maia Means. Baseret på to come (2005) udviklet og opført af: Mette Ingvartsen, Naiara Mendioroz Azkarate, Manon Santkin, Jefta van Dinther, Gabor Varga. Lysdesign: Jens Sethzman. Musikarrangementer: Adrien Gentizon. Baseret på musikarrangementer til to come (2005): Peter Lenaerts. Scenografi: Mette Ingvartsen & Jens Sethzman. Blå dragter: Jennifer Defays. Dramaturg: Tom Engels.

Presse