Kalliopi Siganou, Karin Bergman
Somatography

Somatography er en forestilling, som finder sted mellem det virkelige og det forestillede, og som tænker over og kropsliggør forslag til et (fremtidigt) offentlige rum. Med sin titel fra det græske ord ‘soma’, der betyder krop, og ‘graphie’, der betyder at skrive/tegne, inviteres publikum til en fælles oplevelse af at skrive og genskrive det offentlige rum på Sønder Boulevard ved hjælp af dans og koreografi. Publikum får et kort – et værktøj, der viser en bestemt version af verden – hvorved deltageren inviteres til at navigere gennem en formet virkelighed af det offentlige rum. 

Somatography udspiller sig langs gader, fortove og lommeparker i det offentlige rum i en by. Den akkumulerer realiteter og fiktioner, fortællinger og abstraktioner fra og inden for forskellige perspektiver af et sted. Den befinder sig i en kontinuerlig proces med at oversætte, forestille sig og omarrangere, tænke og opleve potentialerne og mulighederne, men også de usandsynligheder og umuligheder, som findes i et offentligt rum. Dens kroppe er dannet af omgivelserne, af enhver handling, reaktion, bevægelse, retning og blik. Disse kroppe dukker op, forsvinder og dukker op igen, de går omveje og gennem disse omveje finder de og fortæller historier. 

Note: Forestillingen foregår udendørs på Sønder Boulevard. Mødested for publikum er på Forsøgstationen, Sdr. Boulevard 81, 1720 Copenhagen V. Vær venligst opmærksom på at forestillingstidspunktet varierer alt efter hvilken dag du vælger at deltage.

På premiere aftenen den 7. juni inviterer vi efter forestillingen alle publikummer med tilbage til Forsøgstationen til en drink og en snack og en uformel snak med det kunstneriske hold bag Somatography. Her vil de udfolde deres tanker bag forestillingen og deres mapping metoder. DJ G vil spille lækre toner der ligger stemningen for en hyggelig hang out efterfølgende.

Praktisk info:

I tilfælde af blæst og let regn afvikles forestillingerne som planlagt, men i tilfælde af kraftig regn aflyser vi. Hold øje med opdateringer på vores web. Hvis du har reserveret en billet på forhånd, vil du også blive informeret via e-mail, hvis der er aflysninger.

Det er muligt at være publikum i kørestol, da stierne på Boulevarden er handicapvenlige. Men desværre er det svært at komme ind på Forsøgsstationen i kørestol. Men kom venligst alligevel, og vi vil møde dig udenfor og give instruktionerne til forestillingen der. Giv os venligst besked på forhånd, så vi er forberedt.

Vi mødes alle på Forsøgsstationen, Sønder Boulevard 81, 1720 København.

Billet- og barsalget åbner 45 minutter før forestillingens start. I vore pop up-minibar kan du købe kaffe, te og et udvalg af drikkevarer. Du kan roligt efterlade din taske og jakke her under forestillingen, hvis du har lyst.

Ved ankomsten får du udleveret et klistermærke, som giver dig adgang til lokale tilbud, som du finder på Sønder Boulevard efter forestillingen. Lokalsamfundet samarbejder med Dansehallerne, så du som Somatographys publikum kan få særlige tilbud ved at vise dit klistermærke.

Kunstner

Kalliopi Siganou, Karin Bergman

Titel

Somatography

Type

Forestilling

Dato

  • 7.6.2022, 18:00
  • 8.6.2022, 18:00
  • 9.6.2022, 16:00
  • 12.6.2022, 14:00

Varighed

1 time og 20 minutter

Venue

Sønder Boulevard, 1720 København V, Danmark

Krediteringer

Koncept af koreograferne Kalliopi Siganou & Karin Bergman udviklet i samarbejde med koreograf Antonia Dorbić, dramaturg Nina Gojić, designer og kreativ assistent Dora Đurkesac. Koreografi: Kalliopi Siganou, Karin Bergman, Antonia Dorbić. Dramaturgi: Nina Gojić. Design og kreativ assistent: Dora Đurkesac. Lyddesign: Gianluca Elia Co-produktion: Dansehallerne. Partnerskab: Metropolis. Partner i samarbejde: Forsøgsstationen. Projektadministration: Projektcentret. Støttegivere: Statens Kunstfund, Dansk Skuespillerforbund og Københavns Kommune.