Sine Krag
Threading og blød akrobatik

I denne uges træning vil Sine Krag guide deltagerne gennem akrobatiske elementer samt konceptet threading. Klasserne vil være undersøgende og legende, men meget fysiske. Akrobatikken vil have fokus på elementer, der er bløde og tæt på gulv. Man kan forvente at møde tricks og bevægelse fra forskellige baggrunde – fx eksperimental dans, floorwork, breaking, cirkus med mere.

Deltagerne vil arbejde med akrobatik på det niveau, de er på, og lære, hvordan man kan bruge threading til at flette akrobatikken ind i sin dans. Det er derfor et hold, hvor man kan komme med en hvilken som helst bevægelsesbaggrund og arbejde ud fra sit ståsted. Har man stor erfaring med akrobatik, vil det også være muligt at arbejde med mere krævende spring og tricks.

Det anbefales at have langærmet påklædning og eventuelt knæpuder og bløde sko.

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Sine Krag

Titel

Threading og blød akrobatik

Type

Træning

Dato

12.–16.6.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg