Adriano Wilfert Jensen, Linda Blomqvist
Talk: After a collective breakfast in bed – a tête-à-tête

Talk | 28. february | Kl. 17 – 19.30 | i Balsalen, på Huset-KBH

Linda og Adriano mødtes på PAF i 2012 og dannede et venskab, der udløste et frugtbart samarbejde gennem årene. I 2014, sammen med Emma Daniel og Anna Gaiotti, initierede de en platform for dansepraktikere kaldet Indigo Dance. Under Indigo Dance-paraplyen har de sammen kurateret festivaler, studiecirkler og udgivet et magasin. De to har også deltaget i forestillinger af Mårten Spångberg, samtidig med at de har skabt deres egne værker.

10 år efter starten af Indigo Dance mødes de igen for at diskutere deres kunstneriske udviklinger og fælles interesser inden for følelsesmæssighed, relationer, fællesskab og omsorg. Sammen vil de udfolde, hvad der drev deres beslutninger omkring Indigo Dance, og åbne op for en samtale om det nuværende landskab inden for feltet og hvad det måske har brug for i dag.

I København kan du i løbet af denne ugen deltage i klasser med Linda Blomqvist som del af Sustainable Dance Training:

Dancing with pleasure and precision/ 26th of February-1st of March at 10-11.30, KU.BE.

Velkommen til et mødested med faglige samtaler om kunstnerisk praksis i feltet dans og koreografi. Vi mødes på Huset Kbh, i Balsalen, hvor vi starter med kollegial mingling og en drink i cafeen, og fortsætter i en faglig session faciliteret af dagens gæst/er. Samtalerne foregår på engelsk. Der vil efter arrangementet være mulighed for at fortsætte samtalerne i caféen.

Kunstner

Adriano Wilfert Jensen, Linda Blomqvist

Titel

Talk: After a collective breakfast in bed – a tête-à-tête

Type

Træning

Dato

28.2.2024, 17:00

Varighed

2 timer og 30 minutter

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

PRODA