Roza Moshtaghi
Bouncing Narratives

Bouncing Narratives er et legende virvar af billeder, lyde og bevægelser som balancerer på en fin linje mellem ren glæde og traumefortællinger. Udgangspunktet er traumer som ikke kan udtrykkes i ord, men som kastes tilbage i vores liv igen og igen. Gennem et minimalistisk og gentagende formsprog, hoppende og glidende, bliver det nuancer af rytmer og tempi som driver installationen mod en tranceagtig intensitet. 

Bouncing Narratives er en performance-installation bestående af en container med en trampolin som tag. Publikum inviteres til at se forestillingen nedenfra – fra indersiden af containeren – eller udefra – i det urbane landskab. 

Bouncing Narratives er en udvalgt Aerowaves forestilling og støttet af Creative Europe og Statens Kunstfond. Forestillingen præsenteres af Dansehallerne, som er Aerowaves partnere og har planlagt turneen i august måned. Bouncing Narratives spiller både på Malmø festivalen, i København, Kulturmødet Mors og på Århus Festuge i august måned.

Bemærk at der kun er 20 billetter til hver forestilling.

Kunstner

Roza Moshtaghi

Titel

Bouncing Narratives

Type

Forestilling

Dato

  • 22.8.2022, 17:00
  • 22.8.2022, 19:00
  • 23.8.2022, 17:00
  • 23.8.2022, 19:00

Varighed

1 time

Venue

Blågårds Plads 4, 2200 København N

Krediteringer

Roza Moshtaghi - Koncept og koreografi Shahrzad Malekian - Kunstner og koreografi Lykourgos Porfyris - Lydkunstner Marit Meløe - Performer Gerd Kaisa Vorren - Performer Carl Nilssen-Love - Scenografassistent Shiva Sherveh – Kostume designer Martin Myrvold - Lys designer Julie Olsen – Producent Josh Lake – Dokumentation og foto

Presse

Trailer
Aerowaves (da)
Statens Kunstfond (da)
Creative Europe

Forestilligen er støttet af Norsk Kultturråd, FFUK, Oslo Kommune og KORO.