Kristian Refslund
Re encounter the body

NB! Kristian Refslund erstatter Liv Mikaela Sanz klasser denne uge.

Gennem sindets fantasifulde evner bygger vi kroppen sammen på en legende måde. Forskellige fokuspunkter vil informere bevægelserne og bevægelsens kvaliteter. Kristian arbejder meget med forbindelsen til jorden både vandret og lodret og hvad tyngdekraften kan gøre for os. Hvordan det hjælper os med at orientere os. En smule kontakt med partnere vil hjælpe os med at mærke endnu dybere, hvordan vores kroppe bevæger sig og vække sanseind- og udgang.
Alt dette vil gøre os i stand til på en uforudsigelig måde at møde både nye veje og vores vaner ved at blive klar til dagen.

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.
Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.
Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.

Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Kristian Refslund

Titel

Re encounter the body

Type

Træning

Dato

16.–20.1.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Billede credit Carl Thorborg