Ella Östlund
Peer to Peer

Dealing with the void

I denne peer to peer inviterer Ella Östlund, nytiltrådt freelancer indenfor dansen, til en uformel samtale med Quim Bigas Bassart og Lara Ostan Vejrup om emnet arbejdsløshed. Invitationen er skabt af et behov for at italesætte det tomrum, som arbejdsløshed, eller anden mangel på institutionel bekræftelse, skaber for mange i det frie kunstfelt. Samtalen vil forsøge at undersøge de følelsesmæssige, strukturelle og psykologiske implikationer disse tomrum skaber i forholdet til vores arbejdsliv. Hvordan lever vi med kunst i tomrummet? Hvad er udfordringerne? Hvordan har vi det? En invitation til at komme forbi og tale om – og forhåbentlig dele strategier og værktøjer til at håndtere tomrummet.

Hvad er Peer to Peer?
Peer to Peer er en række kunstnerdrevne samtaler med fokus på professionelle samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Du vil møde dine kolleger i et faciliteret og afslappet rum. Med Peer to Peer ønsker vi at understøtte muligheden for at deltagerne kommer tættere på sine kollegaer og være nysgerrige på, hvad der sker i feltet – og med hinanden.

De inviterede kunstnere sætter de forskellige temaer og faciliterer samtalerne. Det specifikke program for hver begivenhed bliver offentliggjort i løbet af sæsonen.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak og noget at drikke. Derefter fortsætter vi med den faciliterede del med den/de inviterede gæst/er. Efter arrangementet er det muligt at hænge ud og fortsætte samtalerne.

I denne sæson finder Peer to Peer sted på Huset-KBH (Balsalen), Rådmandsstræde 13, 1466 København K, 1. sal ved siden af Spisehuset.

Tema og format vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Hvordan du vælger at deltage i samtalerne, er op til dig.

Vi mødes cirka to gange om måneden, og arrangementet foregår på engelsk. Du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare dukke op.

Har du spørgsmål eller ideer til Peer to Peer-programmet, så skriv til Dansehallerne, Anna Katrine Korning, akk@dansehallerne.dk.

Kunstner

Ella Östlund

Titel

Peer to Peer

Type

Peer to Peer

Dato

12.4.2023, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Krediteringer

Photo: Christophe Berlet