Operation Orfeo_Foto Roberto Fortuna

Kirsten Dehlholm I Kunstneren overfor forretningskvinden


Peer to Peer X Projektcentret | 12. oktober | kl. 17-19 | Huset-KBH

Hvordan kan det være, at uafhængige kunstnere, der har opnået international anerkendelse, stadig kæmper med at skabe kontinuitet i deres karriere? Kirsten Dehlholm har navigeret sin karriere gennem en lang række usikkerheder og med succes – men hvordan?

I denne Peer to Peer har vi inviteret Kirsten Dehlholm, kunstnerisk leder af Hotel Pro Forma, til at dele sin rejse gennem en branche, hvor stabilitet er forbeholdt de få. I samtale med kulturjournalist Tore Leifer vil Dehlholm præsentere nogle vigtige vendepunkter i sit kunstneriske virke. Herudfra vil vi blive klogere på, hvordan det er lykkedes hende at fastholde og udvikle sin karrierevej inden for en profession med store økonomiske og produktionsmæssige usikkerheder.

NB! Denne Peer to Peer er på dansk.

Denne Peer to Peer er skabt i samarbejde med Projektcentret.

Hvad er Peer to Peer?

Peer to Peer er en række af arrangementer med fokus på professionelle udvekslinger og samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Her møder du kollegaer i et faciliteret og afslappet rum, hvor vi deler viden og er nysgerrige på hvad der rører sig i feltet – og hos hinanden. I løbet af sæsonen tages forskellige temaer op og arrangementet faciliteres af en eller flere inviterede kunstnere.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak samt lidt at drikke i caféen. Derefter fortsætter vi med præsentationer og oplæg med dagens inviterede gæst(er). Efter arrangementet er der mulighed for at fortsætte samtalerne i caféen, hvor der også kan købes aftensmad.

Temaet og formatet vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Du afgør selv, hvordan du gerne vil være deltagende i arrangementet.

Yderligere information om arrangementet bliver kommunikeret på forhånd på Dansehallernes hjemmeside, Facebook og Instagram.

NB! Peer to Peer finder i efteråret 2022 sted fra kl. 17 – 19 i Huset-KBH, Balsalen (1. sal ved siden af ​​Spisehuset), Rådhusstræde 13, 1466 København.

Vi indsamler løbende relevante temaer og inspiration til programmet, så send gerne en mail til producent Anna Katrine, akk@dansehallerne.dk, hvis du har forslag.

Titel

Kirsten Dehlholm I Kunstneren overfor forretningskvinden

Type

Peer to Peer

Dato

12.10.2022, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Krediteringer

Foto: Roberto Fortuna