Lasse Mouritzen & Frida Robles | Om at snyde rum 


Peer to Peer | 26. april | kl. 17-19 | Huset-KBH

AFLYSNING! OBS! Vi bliver desværre nødt til at aflyse denne spændende samtale pga. sygdom. Vi håber at kunne finde en anden mulighed til at præsentere emnet.

“Om at snyde rum ” er titlen på denne Peer to Peer-samtale og er faciliteret af Lasse Mouritzen, der er urbanist og kreativ producent på Sydhavn Teater.

Mouritzen har inviteret kunstner og kurator Frida Robles Ponce til en dialog, der kredser om kunstneriske og koreografiske praksisser som udforsker omveje, udkanter og forvrængninger af den rumlige dagsorden og logik.
Igennem nedslag i en bred vifte af offentlige kunstprojekter, performances, tekster, aktivisme og poesi, vil Mouritzen og Robles diskutere muligheder, dilemmaer og fiaskoer ved at “snyde rum”, og hvordan det kan være med til at re-koreografere (by)livet.

Hvad er Peer to Peer?

Peer to Peer er en række af arrangementer med fokus på professionelle udvekslinger og samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Her møder du kollegaer i et faciliteret og afslappet rum, hvor vi deler viden og er nysgerrige på hvad der rører sig i feltet – og hos hinanden. I løbet af sæsonen tages forskellige temaer op og arrangementet faciliteres af en eller flere inviterede kunstnere.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak samt lidt at drikke i caféen. Derefter fortsætter vi med præsentationer og oplæg med dagens inviterede gæst(er). Efter arrangementet er der mulighed for at fortsætte samtalerne i caféen, hvor der også kan købes aftensmad.

Temaet og formatet vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Du afgør selv, hvordan du gerne vil være deltagende i arrangementet.

Yderligere information om arrangementet bliver kommunikeret på forhånd på Dansehallernes hjemmeside, Facebook og Instagram.

Vi mødes ca. to gange om måneden, og præsentationer og samtaler foregår på engelsk. Du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare møde op.

Peer to Peer finder i 2023 sted i Huset-KBH fra kl. 17 – 19, Balsalen (1. sal ved siden af ​​Spisehuset), Rådhusstræde 13, 1466 København.

Vi indsamler løbende relevante temaer og inspiration til programmet, så send gerne en mail til producent Anna Katrine, akk@dansehallerne.dk, hvis du har forslag.

Bios

Lasse Mouritzen er urbanist og kurator fra København, Danmark. Han arbejder som kreativ producent på Sydhavn Teater hvor han faciliterer uddannelse-, community og offentlige kunstprojekter. Mouritzen interesserer sig for den offentlige kunstneriske praksis som en mulig afbrydelse af urbane logikker og en måde at undersøge ideer omkring kulturarv, rettigheder og nye former for fælleder.

www.lassemouritzen.com

Frida Robles er kunstner og kurator. Hendes arbejde reflekterer over forbindelser, fantasiens subversive kraft og kontekstuel specificitet. Hendes kunstneriske praksis har varieret fra offentlige kunstinstallationer til performances og tekstarbejde. Robles underviser på Institute of Architecture ved University of Applied Arts Wien. Hun er Ph.D. kandidat ved samme universitet med støtte fra Jumex Contemporary Art Foundation og Marietta Blau-legatet.

https://fridarobles.wordpress.com/

Titel

Lasse Mouritzen & Frida Robles | Om at snyde rum 

Type

Peer to Peer

Dato

26.4.2023, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Krediteringer

Foto fra værket Love Letters af Frida Robles. Fotocredit: Julio Llorente.