LILLE PRINSEN

LILLE PRINSEN præsenteres af Norrdans, og er inspireret af den verdenskendte bog med samme titel, skrevet og illustreret af den franske forfatter Antoine de Saint-Exupéry. Det er en smuk og stemningsfuld forestilling, hvor fantasien slippes løs. Ligesom bogen handler forestillingen om de store og små spørgsmål, som et lille menneske står overfor midt i en stor verden.

Den danske koreograf Tina Tarpgaard og komponisten Daniel Nelson fra Sverige har skabt en række koreografiske og musikalske tableauer. Vi følger piloten, som er styrtet ned i ørkenen og den mystiske lille karakter kaldt den Lille Prins, og ser hvordan de udforsker deres forhold. Igennem den imaginære rejse møder vi mange underlige karakterer og besynderlige ting som er genkendeligt fra bogen.

LILLE PRINSEN er en optræden i to akter – og er egnet som en familieforestilling.

Titel

LILLE PRINSEN

Type

Forestilling

Dato

3.12.2016

Krediteringer

Koreografi / Tina Tarpgaard Komponist / Daniel Nelson Scenedesign / Signe Krogh Kostumedesign / Inbal Lieblich Lysdesign / Michael Breiner Dansere / Tomáš Červinka, Claudia Fürnholzer, César García Steensen, Viktor Konvalinka, Jakub Mędrzycki, Hanna Nussbaumer, Anaïs Pensé, Leila Verlinden