Cie Opopop
Le Plus Petit Cirk Du Bord Du Bout Du Monde

C!CAFlogo

Det lille bitte cirkus på kanten af enden af verden 

I et smukt og syret cirkusunivers inviteres publikum i alle aldre med på en rejse. En magisk forestilling om venskab og frihed – uden for tyngdelovens grænser!                                                                                                          

Et sted, helt ude på kanten af verden, findes der en svævende klippe. Et parallelt univers, en tosset planet, hvor tiden er ophævet. Her bor en troglodyt (halvt mennske/halvt sten), hvis stille liv bliver forstyrret ved ankomsten af en nysgerrig opdagelsesrejsende. Med sig har den rejsende en kuffert fyldt med cirkus og magi. Troglodyttens verden bliver rystet og bragt ud af balance, men måske de i fællesskab kan skabe en ny ligevægt i det lille univers? 

BIOS:
Karen Bourre er jonglør, uddannet fra Circus Space i London, og har arbejdet med bl.a. Gandini Juggling, Cirque Baroque Cie Préoccupé, Cie Jérôme Thomas, duetten “Have a Ball,” og Cie Manie. Julien Lanaud, lysdesigner, med en baggrund hos the Théâtre de l’Eclaircie, Les Derniers Hommes, Frac Théâtre, Cie 9,81, Cie Jérôme Thomas, Cie Gandini juggling, Der Lauf, Oslo Telescopic – og i sit samarbejde med Karen har han opdyrket en forkærlighed for DIY stage design med et hint af magi. https://opopop.fr/le-plus-petit-cirk-du-bord-du-bout-du-monde.html

OM C!CAF
Copenhagen Circus Arts Festival er en biennale, der viser international nycirkuskunst af høj kvalitet. Forestillinger, der griber dig lige der, hvor grænsen mellem cirkus og kunst udviskes. Hvor noget nyt og enestående skabes! En uimodståelig bastard!

Danser, koreograf og kunstnerisk leder af Kitt Johnson X-act, Kitt Johnson, er kuratoren bag C!CAF. Arbejdet med C!CAF tager afsæt i Johnsons mangeårige erfaring med festivalformatet, samarbejde med AFUK/AMOC, store tilknytning til det danske cirkusmiljø og internationale netværksforbindelser som mangeårigt jurymedlem i circusnext og for nærværende mentor på deres laboratorieprogram. På denne baggrund håber Kitt Johnson X-act at kunne bidrage til udviklingen af samtidscirkus som genre på et nationalt plan.

Kunstner

Cie Opopop

Titel

Le Plus Petit Cirk Du Bord Du Bout Du Monde

Type

Forestilling

Dato

14.4.2024, 14:00

Varighed

50 minutter

Venue

Den Grå Hal, Refshalevej 2, 1436 København

Artistforbundet
Statens Kunstfond (da)
Nordea-fonden (da)
Wilhelm Hansen Fonden (da)
Scandic
Københavns Kommune (da)