Anna Konjetzky
Koreografisk tænkning

Koreograf Anna Konjetzky glæder sig til at møde danske kollegaer i Dansehallernes netværks- og vidensprogram Peer to Peer. Temaet er koreografisk tænkning, som en kunstnerisk praksis indeholdende refleksion og transformation, indlejret i en socio-politisk sammenhæng.

Denne tilgang er ikke kun fremtrædende i Annas emnevalg og æstetik, men også i de settings og formater hun skaber i hendes koreografier, kunstneriske forskning og i facilitering af udvekslingsplatforme, samarbejdsforskning og træning.

Hendes arbejde foregår fysisk, æstetisk og politisk inden for en queer-feministisk diskurs, og med en dialogisk tilgang. Vi forhandler spørgsmål i kroppen, med kroppen og mellem kroppe.

Dette event varierer mellem præsentation, dialog, og andre aktiviteter. Anna bliver ledsaget af sin mangeårige samarbejdspartner og tvillingekunstner Sahra Huby, som bl.a. laver en grafisk dokumentation under eventet.

Om Peer to Peer

Peer to Peer er den nye titel på Dansehallernes kollegaprogram (erstatter programmet Choreography in Action), som består både af online og fysiske events. Dansehallerne inviterer branchen, kunstnere indenfor dans og koreografi, til modererede og samtidig uformelle samlinger, hvor målet er at dele kunstnerisk praksis og have professionelle samtaler om kunstneriske arbejde.

Kunstner

Anna Konjetzky

Titel

Koreografisk tænkning

Type

Peer to Peer

Dato

18.8.2021, 19:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København K