Malik Nashad Sharpe
Kontrol og Overgivelse

Dette er en kommerciel danseworkshop, der bygger på moderne og internetbaserede sociale danseformer, no wave og punk rock mentalitet samt idéen om et caribisk ‘gotisk’ element for at koreografere rædsel i live dansekontekst. På baggrund af festlighed og kulturfest vil denne workshop give et indblik i praksissen hos den eksperimentelle koreograf og bevægelsesinstruktør Marikiscrycrycry. 

Denne workshop vil lægge vægt på en “lær ved at gøre”-struktur, forståelse af koreografi indefra og ved at praktisere. Deltagerne vil lære repertoirfraser, arbejde med fodarbejde, opbygning af tilstand, skabelse af tableau, hurtig dans, skamløs overgivelse og grænserne for kontrol. 

Deltagerne vil svede. Medbring venligst træningssko, som du er komfortabel med at danse i. Dette er en kommerciel danseklasse, så fokus vil være på den rå udveksling af fysiske idéer, eksternalisering og løftet om “the Sheen”. 

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨

Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Malik Nashad Sharpe

Titel

Kontrol og Overgivelse

Type

Træning

Dato

30.8 – 1.9.2023, 10:00

Varighed

2 timer og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Henri T