Hvordan inkluderer vi vores kunstneriske praksis i undervisning?

PEER TO PEER | 29. marts | Kl. 17 – 19 | på Union

Hanna Filomen Mjåvatn, Mari Carrasco & Xiri Tara Noir vil i en samtale med Caroline Blomqvist, producer hos Dansehallerne, dele deres kunstnerskab, som er implementeret i deres klasser, mens de reflekterer over den sårbarhed, der ofte følger med at dele sin personlige kunstneriske praksis.

Sammen vil de opsummere deres erfaringer fra deres deltagelse i pilotprojektet ’train distance dance training’, en tre-ugers undervisningsturné i Sverige, Norge og Danmark.

Denne Peer to Peer er et hybridformat, hvor du både kan deltage fysisk på Union i København og deltage online via en livestreaming af eventen. Streamingen vil foregå via Facebook-eventen (se link længere nede på siden).

Denne event er arrangeret i samarbejde med PRODA (NO) og Danscentrum Stockholm (SE).

I København kan du i løbet af marts deltage i klasser med de tre kunstnere & danselærere:

Xiri Tara Noir / “Pleasure Zombies” / 14-18th of March at 10-11.30
Mari Carrasco / “Listen to the music!” / 21- 25th of March at 10-11.30
Hanna Filomen Mjåvatn / ”Dis/c(o)ver and HangOut” + Live soundscape jam by LuN/A / 28th of March – 1st of April at 10-11.30

Hvis du er medlem af Dansehallerne, PRODA eller Danscentrum, har du mulighed for at deltage i klasserne i Oslo og/eller Stockholm, hvis du foretrækker det.

PEER TO PEER?
Peer to Peer er et mødested med faglige samtaler om kunstnerisk praksis i feltet dans og koreografi. Vi mødes to gange om måneden på Union, hvor vi starter med kollegial mingling og en drink i cafeen, og fortsætter i en faglig session faciliteret af dagens gæst/er. Samtalerne foregår på engelsk. Der vil efter arrangementet være mulighed for at fortsætte samtalerne i caféen, hvor man kan købe sin aftensmad (køkkenet lukker kl. 19.30).
Vi indsamler løbende relevante temaer og inspiration til programmet, så send gerne en mail til Anna Katrine, akk@dansehallerne.dk, hvis I har gode forslag.

Titel

Hvordan inkluderer vi vores kunstneriske praksis i undervisning?

Type

Peer to Peer

Dato

29.3.2022, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Union, Nørre Allé 7, 2200 København N

Krediteringer

Fotokreditering venstre (Xiri): Andreea Eva Herczegh. Fotokreditering i midten (Mari): Thomas Zamolo. Fotokreditering højre (Hanna): private.