Anastajia Olescuka
Hip Hop Dance. Rock, Groove & Bounce

Til morgentræning med Anastajia kan man komme til at udforske de praksisser, jeg bruger i hendes hiphop-dans. Vi vil bounce med hovederne og rocke med kroppen til musikken, mærke trommerne, vugge i hofterne og arbejde med forskellige måder at bruge fødderne på. Vi kommer både til at arbejde individuelt og i grupper, og vi vil berøre de måder, vi kommunikerer på og udveksler med hinanden, for eksempel: ”én til én-udveksling” eller ”et tegn” (afhængig af, hvor mange vi er på holdet). Vi arbejder først og fremmest med tre grundbevægelser: groove, bounce og rock; som helhedsudtryk for både krop og sind, og som udforskning af, hvordan disse grundbevægelser virker i forskellige dele af kroppen, fra hoved til fødder. Derudover vil vi arbejde med forskellige bevægelser i brystkasse og hofte, og med kropsrulninger & -styring, idet vi hver gang tilføjer det centrale ”bounce”. Derudover vil Anastajia vise nogle kreative og udforskende øvelser, bl.a. hvordan hun bruger visse af sine egne livserfaringer i hendes dans. Niveauet er for alle. Anastajia giver den enkelte mulighed for enten at prøve et mere kompliceret system eller blive i de grundlæggende bevægelser.
Anastajia foretrækker, at kursisterne danser i sneakers, men i sidste ende er det op til dig, hvordan du bedst kan lide at træne. Når det kommer til fodbevægelser, anbefaler Anastajia sko. Musik er en vigtig del af vores hold, så det er et stort plus, hvis du kan lide hiphop og trommer. Anastajia glæder sig til at arbejde med dig 🙂

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Anastajia Olescuka

Titel

Hip Hop Dance. Rock, Groove & Bounce

Type

Træning

Dato

6.–10.2.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo credit: Amanda Baroni, Ausra Babiedaite, Ausra Babiedaite, Henning Sjøstrøm