Thea Carla Schott
Heels

I Theas Heels time vil vi tage et nærmere kig på hvad det gør ved bevægelses udtrykket at danse i en hael. Hvordan det ændrer din kropsholdning, hvordan du kan forbedre og arbejde med de funktioner denne kropsholdning giver dig, og hvordan du kan bruge det til at udtrykke dig på en feminin højnet måde. Thea forsøger at inkorporere individuel sensualitet, på en måde der får kroppen til at føle sig velkommen, og forhåbentlig skrubbe nogle grænser- udforske hvordan du kan lege med den og manifestere den i dine bevægelser.  

Vi vil gennemgå footwork drills med base fra klub danse.  

Vi vil arbejde med floorwork teknik og drills med base fra erotic floor strip dans kombineret med contemporary floorwork.  

Under ugen vil vi lege med sensualitet øvelser, og Thea vil undervise forskellige rutiner hvor du kan inkorporere alt hvad vi har trænet, give slip og forhåbentlig have det sjovt!  

Alle kroppe er velkommen! Bare vær opmærksom på at vi arbejder med bevægelse med et feminint udtryk. 

Tag egne haele med. Vi anbefaler at have påklædning på der dækker benene, da vi vil lave floorwork. Tag knæbeskyttere med, hvis du har følsomme knæ.

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Thea Carla Schott

Titel

Heels

Type

Træning

Dato

18.–22.9.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg