Alexander Montgomery-Andersen
Dualism

«Dualism» er en danseforestilling, der tager dig med ind i hverdagen hos en flerkulturel person. Forestillingen er skabt af Alexander Montgomery-Andersen og Madeleine Fairminer, begge med flerkulturel baggrund. De leger med de indre processer, fra det bevidste til det underbevidste. De stiller spørgsmål om vores daglige handlinger og interaktioner i samfundet, baseret på de kulturelle forskelle, vi bærer med os. Hvordan bevæger jeg mig gennem menneskemængder, hvilke interaktioner vælger jeg at deltage i, og hvilke vælger jeg ikke at deltage i? Er jeg synligt flerkulturel for dem omkring mig? Og hvilke forventninger har omverdenen til mig?

Disse spørgsmål, og flere til, har de to dansere arbejdet med. I forestillingen vil du opleve, hvilke mentale og følelsesmæssige udfordringer, de selv har været igennem, men som du også kan genkende hos dig selv. Vi er alle sammen opbygget af flere lag kultur, traditioner og påvirkninger fra vores miljø. Hvor meget af dette er vi egentlig bevidste om? Velkommen ind i vores univers!

Kunstner

Alexander Montgomery-Andersen

Titel

Dualism

Type

Forestilling

Dato

  • 9.11.2023, 18:00
  • 10.11.2023, 20:00

Varighed

1 time

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Koncept: Alexander Montgomery-Andersen Koreografi: Alexander Montgomery-Andersen, Madeleine Fairminer Dramaturg: Thomas Schaupp Optrædende på scenen: Alexander Montgomery-Andersen, Madeleine Fairminer Komponist og lyddesign: Tuomas Rounakari, Hans-Ole Amossen Lysdesign: Kristian Idar K. Thordal Producent: Madelaine Gordon Graadahl Teknisk ansvarlig: Kristian Idar K. Thordal PR-foto: Antero Hein Trailer: Antero Hein Co-produceret af: RAS - Regional Arena for Samtidsdans, Katuaq - Grønlands Kulturhus, Qiajuk Productions, Dansehallerne DK Støttet af: Eqqumiitsuliornermut Aningaasaateqarfik GL, NAPA, Nordisk Kulturfond, Stavanger Kommune, Rogaland Fylkeskommune, Kulturrådet NO, TOU

NAPA (Nordens Institut i Grønland)
Nordisk Kulturfond (da)
RAS – Regional Arena for Samtidsdans
Katuaq
Rogalands Fylkeskommune
Stavanger Kommune
Kulturrådet Norge

Også tak til Eqqumiitsuliornermut Aningaasaateqarfik - Grønlands kunstfond for støtte af forestillingen Dualism.