Foto: Louise Herrche Serup

Convoi Exceptionnel
Du er en dag i morgen

OBS:

DANSK: Forestillingen spiller på dansk den 27. oktober kl. 19 + 28. oktober kl. 17 + 29. oktober kl. 15. 
ENGELSK: Forestillingen spiller på engelsk den 28. oktober kl. 15 + 29. oktober kl. 17. 

“Du er en dag i morgen” er et rumligt hørespil med klasseværelset som skrigende udgangspunkt. Det er et memoir i fortid og nutid; en personlig fortælling, der udforsker skolens sociale dynamikker og den institutionelle indflydelse på krop og sjæl. En auditiv følsomshedsanalyse, hvor skolens lige dele nostalgi og brutalitet udforskes. “Du er en dag i morgen” er en lydfortælling, som publikum oplever gennem høretelefoner, siddende på stole i et klasseværelse. En invitation til at lytte med lige dele håb og desperation.

Værket er skabt af scenekunstkompagniet Convoi Exceptionnel, instrueret af Jon R. Skulberg og udarbejdet i samarbejde med forfatter Tina Åmodt, komponist og lydkunstner Kristian Hverring og dramaturg Astrid Hansen Holm.

“Du er en dag i morgen” er tredje del af “Trilogi for Læringsrum”, en stedsspecifik trilogi, hvor publikum møder opvækstens institutionelle rum. I de forskellige forestillinger inviterer kompagniet publikum indenfor i læringsrum og institutioner, som griber dybt ind i vores kroppe og tanker. Her skabes nye erfaringer og atmosfæriske oplevelser på kunstens udebane og hverdagens hjemmebane. Convoi Exceptionnel udforsker tre rum – en gymnastiksal, en svømmehal og et klasseværelse.

Kunstner

Convoi Exceptionnel

Titel

Du er en dag i morgen

Type

Forestilling

Dato

  • 27.10.2023, 19:00
  • 28.10.2023, 15:00
  • 28.10.2023, 17:00
  • 29.10.2023, 15:00
  • 29.10.2023, 17:00

Varighed

45 minutter

Venue

Oehlenschlægersgade Skole, Oehlenschlægersgade 57, 1663 København

Krediteringer

Koncept/iscenesættelse/manus: Jon R. Skulberg Tekst: Tina Åmodt Komposition og lyddesign: Kristian Hverring Dramaturgi/manus: Astrid Hansen Holm Stemmer dansk udgave: Asger Bech, Lisbeth Sonne Andersen, Sofie Lebech Stemmer engelsk udgave: Florian Svarre Couët, Diana Moisa, Frederikke Hooge Steen Berg Engelsk oversættelse: Ulrik Trojaborg Administration: Jens Christian Jensen Producent: Nikoline Jørgensen Produktion: Convoi Exceptionnel Co-produktion: Dansehallerne, PASSAGE Festival Støttet af: Statens Kunstfond, William Demant Fonden

Statens Kunstfond (da)
William Demant Fonden (da)