Open Source

Open Source
Det bæredygtige arbejdsliv

I denne Open Source hjælper vi dig i gang med at udvikle et bæredygtigt arbejdsliv. Vi vil arbejde med værktøjskassen GRO* og gennem faciliteret dialog vise hvordan du selv kan forme et sundt, bæredygtigt arbejdsliv som kunstner.

Arbejdslivet som professionel udøvende eller skabende kunstner er vidunderligt, men også komplekst og til tider udfordrende. Det høje antal projektansættelser og den begrænsede økonomi, der ofte kendetegner scenekunstneriske produktioner, kan gøre det svært at opretholde en god balance mellem arbejde og privatliv.

Denne workshop skal derfor handle om at skabe en harmonisk balance mellem kunstnerisk passion og hverdagens krav. Det er vigtigt at finde den rette balance mellem dit privatliv, dine kunstneriske ambitioner og arbejdsopgaver, når grænserne så ofte er flydende, og man skal håndtere en masse usikkerhed og ofte selv må bære et stort ansvar.

Opdag mulighederne for at forme rammer for dit arbejdsliv. Gennem dialog og refleksioner får du værktøjer til at navigere i det dynamiske landskab i en kunstners arbejdsliv udgør.

Denne Open Source ledes af producent og certificeret procesleder i GRO-værktøjet Priscilla S. Lind Rasmussen og med som særlig gæst og bidrager til arrangementet er producent Sofie Pedersen.

Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu åbner op for, at alle professionelle ikke-medlemmer i branchen kan deltage, så du kan tage en ven eller projektpartner med. Gebyret er 125 kr. – men stadig gratis for medlemmer.

*GRO-værktøjet, som er udviklet til kunstnere og kulturarbejdere, der ønsker at leve et bæredygtigt arbejdsliv. Materialet er udviklet af ARON – Center for Bæredygtigt Arbejdsliv.

Kunstner

Open Source

Titel

Det bæredygtige arbejdsliv

Type

Branche, Workshop

Dato

14.12.2023, 16:00

Varighed

3 timer

Venue

Dansehallernes administration, H. C. Andersens Blvd. 25, 1553 København

Statens Kunstfond (da)

Julie Dinesen, Projektcentret
Det bæredygtige arbejdsliv

Projektcentret sætter fokus på det bæredygtige arbejdsliv sammen med Julie Dinesen, der er partner i Aron – Center for Bæredygtigt Arbejdsliv. Projektcentret har bidraget til forskningsprojektet GRO og har i den anledning inviteret Julie Dinesen på besøg for at dele indsigter og skabe dialog om følgende:

  • Formidling af væsentligste findings i forskningsprojektet GRO v/ Julie Dinesen
  • Afsøgning: kan vi sammen få større kendskab til hvor den/de største udfordringer synes at være inden for vores branche?

Målgruppe: Alle der er nysgerrig på at skabe balance i eget arbejdsliv.

Denne aktivitet forudsætter at du er har et professionelt medlemskab hos Dansehallerne.

Kunstner

Julie Dinesen, Projektcentret

Titel

Det bæredygtige arbejdsliv

Type

Workshop

Dato

30.8.2022, 10:00

Varighed

2 timer

Venue

FORSØGSSTATIONEN, Sønder Boulevard 81, 1720 København V

Statens Kunstfond (da)

Project Center is supported by the Danish Arts Foundation