Daniel Sarr
Samtidsjazz

Daniels samtidsjazzundervisning i Sustainable Dance Training fokuserer på teknik, musikalitet og groove og indeholder elementer, som Daniel tager med fra sin forskning i jazzdansens historie og oprindelse. Undervisningstimerne begynder med en grundig opvarmning, der indeholder releaseteknik, isolationsøvelser, rytme- og tekniktræning. Han laver også koreografi med et mix af moderne dans og jazz tilsat en antydning af hiphop-elementer, hvor han også vil kunne indarbejde specifikke bevægelseselementer fra sin kunstneriske forskning og fortælle, hvor de stammer fra. Daniels undervisning binder på den måde moderne jazzdans sammen med elementer fra jazzdansens historiske afrikanske oprindelse og peger på dynamikken og tidsafstanden mellem dem.

Daniels hold oprettes i et tæt samarbejde med PRODA, Tanssille ry, og Danscentrum Stockholm.

Disse klasser er på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studio Zen 1.

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket. Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

I løbet af efteråret uge 39 og 40 i 2023/ uge 8 og 9 i 2024 vil projektet Nordic Sustainable Dance Training (SDT) blive gennemført med den hensigt at dele ressourcer og udvide de kuraterede kunstneres nordiske fodaftryk med sigte på videndeling og bygge bro til et stærkere Nordisk felt.

SDT udvider organisationens kuratering, gennem en bred vifte af samarbejdspartnere og dansekurser, artikler og foredrag. SDT er initieret af Dansehallerne, i samarbejde med Danscentrum, PRODA og Tanssille ry. Disse institutioner tilbyder undervisning til professionelle dansere.

Kunstner

Daniel Sarr

Titel

Samtidsjazz

Type

Træning

Dato

2.–6.10.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo: Jan Erik Fillan

Nordisk Kulturfond (da)
Tanssille ry
PRODA
Denscentrum Stockholm