Michael Langeneckert
Floor Work Technic

Klassen kombinerer bodywork, konditionering, åbne strukturer, gulvarbejde og fysiske fraser gennem rummet. Vi starter med detaljeret opvarmning gennem alle kroppens lag for at udforske gulvarbejdets teknik, som vi arbejder over flere kortere og længere sætninger. Videre udvikler vi den fysiske intensitet og den komplekse bevægelsesstruktur inden for akrobatiske elementer. Klassens hovedmål er det konstante flow af bevægelse for at etablere en let krop, bevidsthed, rytme og bevægelseskvalitet. Klassen fra Michael Langeneckert er en teknisk danseuddannelse baseret på 30 års erfaringer med at arbejde som danser, underviser og koreograf inden for samtidsdans.

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

Disse hold oprettes i et tæt samarbejde med Dansk Danseteater, og det er en fornøjelse at kunne tilbyde hold i DDT’s studio.

Disse klasser er på Operaen, Ekvipagemestervej 10 1438 København K. Sceneindgangen er en stor grå port, hvor man kommer ind til receptionen hvor vagten sidder. Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for å finde frem til studio, og vise din QR-kode på billetten:)

Kunstner

Michael Langeneckert

Titel

Floor Work Technic

Type

Træning

Dato

6.–9.6.2023, 10:00

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Krediteringer

De-Da

Dansk Danseteater