Kevin Paradox
Hip Hop Freestyle

“Build up by breaking down” er Kevins mantra for træningen. Det er nøglen til at sætte stor opmærksomhed på de tekniske og ekspressive kapacitet inden for Hip Hop Freestyle. Ligesom ved sprog kan dans blive inddelt i sætninger, ord og bogstager, som herved skaber mere opmærksomhed på ens narrative i bevægelse og styrker ens statement og udtryk.

I workshoppen tager Kevin sine deltagere på en rejse af udforskning gennem forskellige perspektiver og måder at tilgå Hip Hop Freestyle. Med varierende bevægelsesmetoder og teoretiske koncepter får danserne værktøjer til at udvikle en højere teknisk sensibilitet og udfordre ikke bere deres fysisk, men også deres kreative og ekspressibe evner inden for freestyle.

Emner, som berøres i workshoppen, er Groove, Flow, Concept, Texture og Structure, som alle vil blive udforsket af de deltagende gennem linsen af Kevins bevægelsesfilosofi.

Sammen med Kevin vil deltagerne udforske gennem de kerneprincipper, som skaber Hip Hop Freestyle, i en søgen efter at finde deres egne erfaringer.

Kunstner

Kevin Paradox

Titel

Hip Hop Freestyle

Type

Træning

Dato

6.–9.9.2022, 10:00

Varighed

1 time og 45 minutter

Venue

Teaterøen Refshalevej 320 1432 København

Krediteringer

Photo: Konrad Sachadel