Jens Schyth Brøndum
Bevægelsesflow

I denne fortløbende fysiske praksis får du tilbudt et rum, hvor du kan genfinde forbindelsen til din krop. En mulighed for at skabe forbindelse til dig selv og andre; give slip på det, der ikke gavner dig, og omfavne din indre lidenskab for bevægelse. Denne praksis har til formål at bringe kroppen over i en tilstand af beredt bevidsthed gennem improvisationsmetodologi inspireret af flow, anstrengelser og sved. Hvert enkelt element vil på harmonisk vis berige din individuelle forståelse af krop og sind og desuden give næring til dit bevægelsessprog.

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Jens Schyth Brøndum

Titel

Bevægelsesflow

Type

Træning

Dato

17.–21.4.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo: Sasha Rybina Gelya & Sasha Rybina Gelya