Kristian Refslund
Ballet

Vi har hørt dine ønsker!
Disse klasser tilbydes som en tilføjelse til træningsprogrammet af Paul Pui Wo Lees Feldenkrais Live initiativ. På grund af denne donation til træningsprogrammet vil der være ekstra ballettimer, startende lige efter morgenundervisningen uge 4, 8, 10 og 13. På denne måde kan du vælge mellem at deltage i begge eller kun én, når det passer dig bedst.

Dette vil være mit eget bud på ballet, og hvordan vi kan bruge det i forhold til vores egen krop og de forskelle, vi alle har. At gøre det efter bogen betyder for mig at tilpasse det til dig selv.
Så vi søger at vække hjernen og kroppen med ny koordination. Eller måske gammel koordinering på en ny måde?
Det vil være at varme op, at centrere vores individuelle krops justering med det rum, der omgiver os og at få extensions forbundet til vores kerne gennem koordinerende præcision, styrke og musikalitet.

Studio: Zen 1
Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Kristian Refslund

Titel

Ballet

Type

Træning

Dato

22.–24.2.2023, 11:35

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Billede credit Carl Thorborg