Hilary Briggs
Ballet

Den klasse, Hilary giver, forbliver tæt på en traditionel balletklasse. Der er inspirationer fra de forskellige stilarter, jeg er blevet introduceret til gennem årene.

Jeg kan godt lide at arbejde med koordination og musikalitet: Forskellige musikalske accenter til at arbejde sindet og kroppen. At gå imod vores forventninger og blive taget væk fra det, der kan ses som ‘firkantet’. Forhåbentlig skaber dette en mindre rutinemæssig følelse til morgentræningen, hvilket muligvis bevæger os i retning af at finde en musikalitet, der kan være givende for danseren og spændende for publikum.

Sammen med at udforske og træne vores musikalitet, koordinering, smidighed plus styrke; ballet kan være sjovt!

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned. 

Disse hold oprettes i et tæt samarbejde med Dansk Danseteater, og det er en fornøjelse at kunne tilbyde hold i DDT’s studio.

Disse klasser er på Operaen, Ekvipagemestervej 10 1438 København K. Sceneindgangen er en stor grå port, hvor man kommer ind til receptionen hvor vagten sidder. Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for å finde frem til studio, og vise din QR-kode på billetten:)

Kunstner

Hilary Briggs

Titel

Ballet

Type

Træning

Dato

15.–17.5.2023, 10:00

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Krediteringer

Photo by Shai Lev