Åben dialog med Dansehallerne

Store forandringer er i støbeskeen hos Dansehallerne. Hvordan kan Dansehallerne blive mere relevant for folk, der arbejder inden for dans og koreografi? Hvordan kan vi inspirere og drage fordel af hinandens viden og passion? Vi har bestræbt os på at imødekomme disse udfordringer. Nu er det tid til at invitere jer alle til en dialog om den fremtidige proces for de aktiviteter, Dansehallerne tilbyder for branchen.

Dansehallerne har sat en struktur for denne rejse, vi sammen skal på, og vi vil rigtig gerne få jeres tanker om, hvordan vi kan skabe det bedst mulige samarbejde med aktører inden for dans og koreografi, og hvordan vi styrker og bygger et fagligt netværk sammen. Et fællesskab, der er relevant, og hvor vi kan drage fordel af hinandens erfaring og viden.

Denne begivenhed er en mulighed for alle at få indsigt i den fremtidige planlægning og mål for Dansehallernes aktiviteter for branchen. Og endnu vigtigere, dine spørgsmål og ideer kan have indflydelse på dette.

  • 15.30-15.45: Velkomst og kaffe.
  • 15.45-15.50: Introduktion til dagens oplæg og kontekst: Hvorfor er vi her?
  • 15.50-16.10: Oplæg fra Projektcentret: Hvor bevæger vi os hen?
  • 16.10-16.25: Q&A’s fra deltagere.
  • 16.25-16.30: Kort introduktion til næste aktivitet: The professional circle.
  • 16.30-17.15: Workshops i små grupper ud fra værktøjet “the professional circle”.
  • 17.15-17.30: Fælles deling af snakke fra workshop samt afrunding.
  • 17.30-18:00: Tak for i dag – fortsæt til fællesspisning i Absalon.

For at afrunde eftermiddagen opfordrer vi jer alle til at fortsætte de gode samtaler over et dejligt måltid på Absalons Fredagsfællesspisning på Vesterbro. Når du bestiller mad via Absalon kan du anvende “Dansehallerne” som fornavn, og dit fornavn som efternavn. Så er der mulighed for, vi alle kan sidde sammen.

Denne begivenhed er gratis. Vi opfordrer dig til at bestille en billet på forhånd, men dørene er åbne for alle, der gerne vil være med. Jo flere jo bedre.

Titel

Åben dialog med Dansehallerne

Type

Socialt event

Dato

5.11.2021, 15:30

Varighed

2 timer

Venue

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København