Nadja Bounenni
New sh*t Vol. 8

Dansehallerne præsenterer forårets udgave af New Sh*t, vores tilbagevendende populære platform, der gennem en gæstekurator´s blik stiller skarpt på, hvad der rør sig i det koreografiske landskab.

Til New Sh*t Vol. 8. i april 2024 har vi inviteret den herboende græsk/tunesiske danser, koreograf og producer Nadja Bounenni, som gæstekurator. Der er én unik chance for at opleve New Sh*t Vol. 8, som bliver præsenteret på Dansekapellet.

Vi glæder os til at afsløre aftenens program i begyndelsen af det nye år. Billetlink følger snart.

Gæstekurator Nadja Bounenni (hun/hende)

Nadja er danser, koreograf og producer fra Grækenland/Tunesien med base i København. Hendes kunstneriske interesse ligger i vor tids politiske debatter og forestillinger om virkelighed og fiktion. Hendes kunstneriske praksis udspringer af somatiske principper og ritualer, baseret på opmærksomhed på energi og nulmodstands-arbejdsmåder. De performative universer, hun skaber, er skøre, excentriske og skæve, og inviterer altid til en afslappet og sanselig oplevelse med en opmuntring til en individuel fortolkning af oplevelsen.

Hun er medstifter af KOMMA Performance Productions, en sammenslutning af og for selvproducerende kunstnere med fokus på at skabe bæredygtige modeller for kunstnerisk arbejde inden for dans og koreografi.

www.nadjabounenni.com

Om platformen New Sh*t 

Siden Dansehallerne lancerede New Sh*t i 2020, har den populære platform fundet sted to gange årligt.

Med det tilbagevendende format New Sh*t checker Dansehallerne ind med, hvad der er nyt i det koreografiske landskab i Danmark. Til hver udgave af New Sh*t inviteres en yngre gæstekurator til at sammensætte et program med koreografer, som kuratoren mener er morgendagens kunstnere!

Få flere oplevelser for pengene – køb årskort til Dansehallerne. Læs mere

Kunstner

Nadja Bounenni

Titel

New sh*t Vol. 8

Type

Forestilling

Dato

25.4.2024, 20:00

Varighed

2 timer og 30 minutter

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Føj til kalender