Sara Jordan
Find Holger og Helga

Find Holger og Helga er en forestilling for de 3 – 6 år og deres voksne.

Oplev slowmotion kapløb hvor målstregen føles som om den aldrig kommer! Eller er det bare en smart måde at strække præstationen og få os alle til at stille spørgsmålstegn ved begrebet tid.

Til fængende beats er ”Find Holger og Helga” en engagerende og interaktiv site specifik danseforestilling, der inviterer børnene til at deltage og lege sammen med danserne.

Igennem danselege får børnene en oplevelse af glæden ved at bevæge sig i fællesskab uanset alder eller dansefærdigheder. Det er både sjovt og stimulerende at efterligne danserne og udforsker og oplever dansen på deres egen måde.

Det er inkluderende og lærerigt for børnene at kunne mærke bevægelse på egen krop og blive en del af forestillingen.

OM KOREOGRAF SARA JORDAN Sara Jordan (DK) arbejder kunstnerisk tværfagligt og har som koreograf, filmfotograf og kreativ instruktør skabt rum for, at marginaliserede stemmer kan blive hørt og fejret. Sara har sat sit aftryk på danse- og filmindustrien og er grundlægger og kunstnerisk leder af Detour Dance Festival, som har eksisteret siden 2012. Denne rolle understreger hendes ihærdige indsats for at fremme og promovere street og club dance ved at skabe en platform for upcoming kunstnere og forskellige stemmer indenfor feltet. Sara Jordan er internationalt anerkendt og har blandt andet som dansk repræsentant været inviteret af Assitej til the Shanghai International Arts Festival, hvor hun viste danseforestillingen “E Boy.” Sara har modtaget prestigefyldt filmpriser blandt andet fra Svensk International Dance Film Festival – Streetstar and HHRF. Hendes dokumentarfilm, “Dans(k),” vandt Best Documentary Film ved the Chroma International Film Festival i Irland og the Art Blocks Film Festival i København. Jordan’s film har været udvalgt til en række anerkendte internationale events. DANSERNE Nana Holm (DK) Nana har danset hiphop i 13 år og færdiggjorde sin Steps danseuddannelse i 2018. Desuden har hun også fået træning i andre stilarter som Ballet, contemporary, house ect. Nana Holm har senere videreuddannet sig på Åsa Folkhögskola hvor hun har fordybet sig i popping hvilket også er den stilart hun primært danser i dag. Hector Frisken (mere info følger snart)

Få flere oplevelser for pengene – køb årskort til Dansehallerne. Læs mere

Kunstner

Sara Jordan

Titel

Find Holger og Helga

Type

Børn & Familie, Forestilling

Dato

  • 21.10.2023, 10:00
  • 21.10.2023, 13:00
  • 22.10.2023, 10:00
  • 22.10.2023, 13:00

Varighed

40 minutter

Venue

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

Krediteringer

Koncept, koreografi: Sara Jordan i samarbejde med og fremført af: Hector Frisken, Nana Holm Video og foto: Sara Jordan Video trailer af Sara Jordan med dansere Julie Kunz, Nana Holm. / KORAL festival er støttet af Statens Kunstfond.

Føj til kalender