European Dance Developement Network

Dansehallerne sætter stor pris på sit solide og vigtige samarbejde med European Dance Developement Network (EDN), som er en sammenslutning af Europæiske organisationer, der beskæftiger sig med dans og koreografi. Alle har en fælles mission om at styrke samtidsdans’ rolle i det brede samfund gennem mere diverse, retfærdige og bæredygtige modeller – gennem ’advocacy’, forskning og selvfølgelig produktioner af høj kvalitet. 

 EDN fungerer som paraplyformidlere og internationalt bindeled, for indeværende med 27 medlemslande repræsenteret, og skaber opmærksomhed om samtidsdans’ specifikke karakter for at styrke udviklingen af sektoren i Europa.

En central del af EDN’s arbejde er kapacitetsopbygning, der skaber et stærkt fundament for vidensdeling. Dette bidrager til udviklingen af dansen ved at lette samarbejdet og udvekslingen af erfaringer mellem organisationens medlemmer.

EDN arbejder desuden fokuseret med organisationer, netværk og interessenter udenfor for dansebranchen.

I fællesskab arbejdes der hen imod et blomstrende europæisk dansefelt, der beriger samfund og borgere ved at udfordrer grænser.  Ved at præsentere dansekunst, der ryster og rører sit publikum, der fortryller og forfører…