Tilmeld dig nyhedsbrevet

Med Dansehallernes nyhedsbrev får du nyhedsupdates om forestillinger, projekter, kunstnere og meget mere sendt direkte til din indbakke.

Som nyhedsbrevabonnent får du løbende nyheder og updates omkring vores aktiviteter og særlige fordele såsom rabatter og pre-sales. Bare rolig, vi spammer ikke, og for at gøre det så relevant for dig som muligt, kan du vælge, hvilke nyheder du er interesseret i.

Med publikumsnyhedsbrevet bliver du klædt på til de kommende forestillinger, og hvilke kunstnere, Dansehallerne arbejder sammen med – og så sender vi særlige fordele og rabatter din vej, uden du behøver gøre noget.

Er du interesseret i vores brancheorienterede aktiviteter, og vil du gerne holdes ajour med, hvad der rører sig inden for dans og koreografi, så er du landet det rette sted. I Dansehallernes branchenyhedsbrev tager vi udgangspunkt i alle de aktiviteter, som retter sig mod branchen, og de aktuelle emner, man som professionel skal forholde sig til og orientere sig i. I det helt perfekte blandingsforhold serverer vi en cocktail af updates på vores projekter, kommende aktiviteter, træning og samarbejde med kunstnere. Og sidst men ikke mindst informerer vi alle med professionelt medlemskab hos Dansehallerne om, hvornår man har mulighed for gratis billetter til forestillinger, hvilke workshops man gratis kan tilmelde sig og meget mere.