Kenan Dinkelmann
Workshop Flow Acrobatics

Workshoppen kræver tilmelding alle fem dager.

Flow Acrobatics-workshoppen har kropsbevidsthed og fuld kropskoordination som temaer. Deltagerne vil lære konceptet at kende på en legende måde ved at integrere nye bevægelsesmønstre, der tager udgangspunkt i at være flydende, udholdende og lette. Mønstrene har deres oprindelse i capoeira og moderne dans.
Med inspiration fra martial arts og yoga har opvarmningen til formål at fintune dansere til en klar og skærpet tilstand i krop og sind, inden deres praksis og udførelse går i gang. Vi introducerer udfordrende stillinger, bevægelsesflow med cirkulære bevægelser og spiraler for at give bedre bevidsthed om kroppen, især når det kommer til håndled og ben.
Opvarmningen efterfølges af en serie bevægelsesmønstre, der bruges som redskab til at udforske rygradens mekanik, og vi introducerer dynamikkerne bag balance, stabilisering, fald, rulning, flip og nedsmeltning for at opretholde et flow uden unødvendig spænding. Mønstrene bliver stadig mere komplekse og sammenkobles derefter i længere sekvenser med akrobatiske elementer.
Størstedelen af seminaret består af bevægelsesfraser med høj energi, baseret på Kenans koreografiske arbejde, der har forskellige inspirationskilder såsom capoeira, judo, Release-Technic og breakdance. Improvisationsøvelser er kontinuerligt en del af workshoppen, så vi kan udforske bevægelsesmaterialet fra et andet synspunkt.

Workshoppen kræver tilmelding alle fem dager.

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

Kunstner

Kenan Dinkelmann

Titel

Workshop Flow Acrobatics

Type

Træning

Dato

8.–12.5.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Credit Karen Levi

Flow Acrobatics Practice
Contemporary Class by Kenan Dinkelmann at Tanz Bielefeld
Contemporary Dance: Mini Lecture on Flow Acrobatics